С тези горещи СНИМКИ Антония Петрова-Батинкова окончателно сложи точка на развода!

С тези горещи СНИМКИ Антония Петрова-Батинкова окончателно сложи точка на развода!

След като единствено пред нас Антония Петрова-Батинкова лично опроверга информацията, че е пред раздяла с мъжа си Ивайло, както се тиражираше дни наред в публичното пространство, ето че дойде и поредното потвърждение, че двамата са все така щастливи заедно. 

Антония имаше рожден ден на 13 май, за който не публикува в профила нито една снимка - факт, което доведе и до вълната от свободни съчинения. Личният си празник обаче, тя е отпразнувала сред екзотика, слънце и семейството си - в далечен Дубай. Нещо повече - за да празника пълен, само ден по-рано малкият й син Ивайло е направил първите си крачки сам.

Антония Петрова-Батинкова пред БЛИЦ: С Ивайло се чувстваме прекрасно заедно!

"Малкият Ивайло ни направи много щастливи, защото проходи ден преди рождения ми ден, така се получи двоен празник за семейството ни", споделя щастливата майка, а следващите кадри казват достатъчно за това дали тя и съпругът й Ивайло са пред развод заради изневяра от негова страна.

Антония Петрова-Батинкова: С Ивайло вече си говорим и за трето дете! СНИМКИ 

"Ивайло да ми изневери на мен?! Това е вица на годината! В него съм по-сигурна, отколкото в себе си, просто няма как да се случи подобно нещо!", лаконична бе единствено Антония по повод спекулациите.

Очевидно перфектното ни семейство дразни много хора, дотолкова, че са готови да измислят откровени лъжи, но ще трябва да ги разочаровам - крах във взаимоотношенията ни е невъзможен - и двамата сме убедени в това - няма нещо, което може да ни раздели. А подобни писания само ни разсмиват и всички около нас искрено се забавляват", добави още пред нас Антония, която преди това поясни, че на практика подобен сюжет не изглежда възможен, тъй като с Ивайло действително са заедно по 24 часа - не само покрай семейството, но и защото работят на едно и също място./show.blitz.bg
 

Коментирай

Кроки

Кроки 20.05.2023 14:29

Крокодил, бате, крокодил!

Тоя

Тоя 20.05.2023 18:49

С какъв народен поглед гледа.Очите му са поничка с тая Баба Яга до него.Крокодила да не е много сигурна,че никой няма да ги раздели....

Тоя

Тоя 20.05.2023 18:50

Гледа с налуден поглед

Тоя

Тоя 20.05.2023 18:50

Гледа с налуден поглед