Разплакаха Гала на рождения й ден! СНИМКИ

Разплакаха Гала на рождения й ден! СНИМКИ

Тази сутрин в студиото на "На кафе" заваляха неочаквани видео и музикални изненади, а повода за тях е рождения ден Гала. Тв водещата, която навършва 53 днес, се трогна до такава степен, че едва сдържаше вълнението си.

Рафи успя за нула време да разплаче Гала с уникално изпълнение на нейна любима песен, а в специално подготвени видеа едно от лицата на Нова тв поздравиха Александър Сано, Башар Рахал, Любо Киров, Тита и Кремена Халваджиян.

Изненада! Митко Павлов отказа на Гала!

"Мили мои, не знам как да ви благодаря за всичко това... Толкова ви обичам!", разтрепери се от емоции блондинката и добави "Аз не съм ревла, никой никога не ме е виждал в трудните ми моменти, но сега нямаше как да сдържа сълзите си".

Гала втрещи с любопитни сексуални признания! СНИМКИ

Любопитна подробност е, че в своето видео послание Сано отправи доста интересно предложение към Гала - да участва с роля в продължението на филма "Диви и щастливи", като й намекна, че ще става дума за каскади с кола.

Любо Киров пък, я покани да направят дует, а за Тита Гала е "номер едно и президента на всички водещи в България".

Шок в "На кафе"! Змия полази Гала, гущери и хлебарки плъзнаха из студиото! СНИМКИ

Шашната от серията от изненади, които очевидно не са фигурирали в сценарния ред на предаването, Гала не посмя да откаже на нито едно от предложенията си - прие да участва в "Диви и щастливи", прие да направи дует не само с Любо Киров, но и с Рафи... на когото обаче, все пак призна с усмивка, че хич не я бива в пеенето.

Много силни думи Гала отправи и към съпругата на Маги Халваджиян - Кремена.

"Кремена знае, че държи голяма част от сърцето ми и това ще е завинаги така", заяви водещата с насълзени очи, като преди това се обърна и към Тита с думите "обичам те".

И за финал, за да не занимава зрителите повече със себе си, както сама се изрази, Гала вдигна наздравица с шампанско с екипа си и пожела: "Нека всички да са живи и здрави – и тези, които ме обичат, и тези, които не ме обичат"./show.blitz.bg

Коментирай

това армен-пидеруга Рафи

това армен-пидеруга Рафи 13.02.2020 19:01

е пълен некадърник ама го натрапват на публиката..

жоро

жоро 13.02.2020 20:35

Цървулката Гала семейно предаване Алергофрена Стефан и копелето и Мари която не знае на кой да казва татко