Рачков и Краси Радков се оляха в Слънчев бряг, туристи побесняха СНИМКА

Рачков и Краси Радков се оляха в Слънчев бряг, туристи побесняха СНИМКА

Звездоманията явно е ударила яко Димитър Рачков и Краси Радков, става ясно от скорошна реакция на възмутени туристи, почивали на Слънчев бряг в края на август.

Двамата летуващи засекли в хотела си телевизионните звезди и буквално останали смаяни от поведението им. Дотолкова, че да дадат глас на гнева си.

Рачков се изпусна и издаде кога е сватбата на Ненчо Балабанов

Рачков и Радков се движели с общо 8 бодигарда, които се грижели непрекъснато за актьорите по време на престоя им край морето. Звездите били с половинките си няколко дни в хотела на първа линия, но явно го раздавали кралски особи, съдейки по реакциите на околните, пише "Марица".

Краси Радков продължава да слабее, ето я причината СНИМКА

"Преди Рачков беше пич, но явно славата го е ударила лошо. Краси не си пада "звезделин", явно Димитър му влияе лошо", коментираха колеги на двамата. И допълниха, че Гацо Бацов, както е популярен още врачанинът, карал доскоро кола на старо за няколко хиляди лева./show.blitz.bg

Коментирай

БАБА ДОРА

БАБА ДОРА 19.09.2022 12:01

АБЕ, ТОЯ РАЧКОВ ПОНЕ ВЪРТИ ПО НЯКОЯ ПАРЯСНИЦА, НО РЕБЪРКОВИЯ ПЕДАЛ КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ, СЛЕД КАТО И ЖЕНА МУ ГО НАПУСНА? СЕГА ЦЯЛОТО "КРАЛСКО ВОЙНСТВО" НА ПЕДАЛА ОТ УЧИНДОЛ Е АНГАЖИРАНО ДА МУ НАМЕРЯТ БУЛКА. ЗАСЕГА СА МУ ОСИГУРИЛИ САМО ЕВГЕНИ ВАТМАНА.

Крис

Крис 19.09.2022 15:31

Ми то вие ги помпате, щот сте селяни чалгари

Бай Ху

Бай Ху 19.09.2022 18:01

Рачко Пръдлето си Умре да се праи на голема работа ама гащите му па насрани.

Пенчо Минчев

Пенчо Минчев 19.09.2022 19:51

Изключително лигав и рядък екземпляр е Рядков! Имам чувството, че професор Иван Стоянов напусна предаването заради просташкото му отношение към него!

Такааааа

Такааааа 20.09.2022 1:32

Някой да разбра какво толкова са направили,та чак да има възмутени и да съчините цяла статия...?! Само си чешете езиците...!

ПРИШЪЛЕЦ

ПРИШЪЛЕЦ 20.09.2022 7:38

Май повечето българи са забравили какво е това да се повеселиш от душа и сърце :) Това желание идва от вътре , от човека ...когато си си платил всички сметки и не мислиш за оцеляване ....