Рачков сбъдна мечтата си - направи го с адреналинка! СНИМКА

Рачков сбъдна мечтата си - направи го с адреналинка! СНИМКА

Всички говорят за изненадващата лзбовна авантюра на Димитър Рачков със значително по-младата от него плеймйетка Анита Димитрова. Оказа се, че мечтата на актьора е съвсем друга и тайничко точи лиги по съвсем друга жена. 

Съвсем наскоро Рачков осъщестил този свой блян. И, разбира се, пак става въпрос за по-млада жена, отново руса и позната в медийното пространство. 

Новата на Рачков заживя в палата му за половин милион СНИМКА

Става въпрос за снахата на Маги Халваджиян - бившата адреналинка Александра Енева. Не става въпрос за интимност в буквалния смисъл на думата, макар че никога нищо не е сигурно, а за тяхна снимка и откровение на актьора. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitar Rachkov Official (@dimitar_rachkov.official) on

"Изпълних детската си мечта - да се снимам с адреналинка", написа Рачков под снимката с Алекс, която сподели с последователите си в Инстаграм. Откакто е с младо гадже, той се опитва да бъде в крак с модата и е доста активен в социалните мрежи. 

Забъркаха Рачков в страшна далавера с много пари СНИМКА

Приятели се шегуват с него, заради избора му на жена, но това изобщо не го притеснява и дори е загърбил част от аверите си, за да прекарва повече време с избраницата си./show.blitz.bg

Коментирай