Първи СНИМКИ на Зуека от Испания! На гости му отиде...

Първи СНИМКИ на Зуека от Испания! На гости му отиде...

Актьорът и тв водещ Васил Василев - Зуека показа първи снимки откакто живее в Испания. Там е от няколко месеца, но вече посреща на гости приятели и колеги от България. 

С последните си снимки Зуека издаде окончателно местонахождението си, което до този момент отказваше да назове публично. 

Той и жена му Ана, заедно със сина им Стефан, емигрираха от България и заявиха само, че се намират в страна в Европейския съюз. Заради творческите си планове мистерията се разбули. Зуека и Влади Априлов отново започнаха да играят постановката „Ние, българите“, чиито представления са предназначени за нашите емигранти в чужбина.

Най-после! Зуека проговори за емигрирането си и какви проблеми създава сина му в чужбина


Двамата напълниха залите в Англия, после се върнаха в Испания, за да играят в Майорка и отново отпрашиха за Острова за нови представления. Съпругата му Ани се занимава с организацията и музиката в спектакъла, затова тя също е част от екипа. “Ние, българите” е първият спектакъл, посветен и предназначен за всички българи в чужбина.

От снимките се вижда, че Зуека е щастлив да види Влади Априлов. Приятелите му са това, което му липсва в живота извън родината. Но пък се сблъска и с горчивата истина на животът, а именно, че някои приятели могат бързо да те забравят и заменят. Много от тях вече не поддържат връзка със Зуека, но пък му останали и такива, с които се чува всяка седмица./show.blitz.bg


 

Коментирай

Negyr

Negyr 19.10.2021 4:14

И къде са играли в Майорка?

Negyr

Negyr 19.10.2021 4:15

И къде са играли в Майорка?

Бай Ху

Бай Ху 19.10.2021 12:25

Дейба и суека дейба.