Първа СНИМКА на бебето на Дидо от Д2 и жена му Юлия

Първа СНИМКА на бебето на Дидо от Д2 и жена му Юлия

Дидо от Д2 и половинката му Юлия Кулиш изживяват едно от най-съкровените форми на щастие, защото наскоро станаха горди родители на малкия Давид, който се роди в края на април.

Наскоро красивата жена до музиканта показа за първи път второто си дете в Инстаграм профила си, а фотоса предизвика мигновено много вълнения и умилителни коментари в социалните мрежи.

Жената на Дидо от Д2, която роди преди дни, заголи бедър от болницата СНИМКА

В скорошно телевизионно интервю пък, вокалистът на Д2 призна, че е много щастлив от наложената карантина, защото така има невероятната възможност да е заедно с близките си в този толкова специален момент.

Дидо от Д2 още има болежки от "Фермата"

"В нормално време щях да съм по участие поне четири-пет пъти в седмицата, а днес мога непрекъснато да го гушкам", каза Дидо с неприкрито вълнение в ефира на bTV. Стана ясно също, че той се учи да сменя сам памперсите на сина си, като за целта разчита на уроци от страна на Юлия, която има голям син от първия си брак с футболист.

Любопитна подробност е, че за по-малко от месец Юлия Кулиш вече почти е възстановила предишната си изкусителна форма. Бившата манекенка, която сега работи като преводач, е все така сексапилна, колкото беше и преди да забременее.

Ето я бременна жена на Дидо от Д2 СНИМКИ

Припомняме, че двамата сключиха брак през 2016 г. в Стария град на Несебър в тесен кръг, а две години по-късно Дидо спечели риалити формата "Фермата" и грабна чека за 100 000 лв./show.blitz.bg

Коментирай

Елена

Елена 21.05.2020 13:33

Дидо,"суперздравословна" закуска ти е приготвила рускинята!

Дайго Умехара

Дайго Умехара 23.05.2020 1:42

Дидо е класическият златотърсач - разбра, че няма да изкарва достатъчно кинти като певец на Д2 и затова се продаде на тая, за да го издържа. Не забравяйте, че както има доста жени, които си продават телата, така има е немалко мъже, които го правят.