Потрес! Вижте какво направи Рачков заради Мария Игнатова!

Потрес! Вижте какво направи Рачков заради Мария Игнатова!

Сагата между Димитър Рачков и Мария Игнатова все още е в разгара си, въпреки че двамата са разделени от около година, а това, което се случи наскоро, потресе всички.

Оказва се, че тв водещият е продал 3-стайното си жилище в баровския комплекс "Маунтин Вю Вилидж" в Панчарево, в което именно живя в продължение на 8 години с красивата блондинка.

Мария Игнатова хвърли бомбата с това признание!

Актьорът, когото гледаме отново като водещ на "Като две капки вода" заедно с Васил Василев-Зуека, явно е решил да премахне абсолютно всичко, което му напомня по един или друг начин за бившата му невярна любима.

Бомба! Ето го новото гадже на Рачков! СНИМКА

Купувач на апетитния имот, който Рачков продаде наскоро, преди време станал режисьорът на "Господарите", "Х Фактор" и сериала "Седем часа разлика" Кирил Киров-Кико. Двамата си стиснали ръцете за "скромните" 264 000 лв.

Любопитна подробност е, че огорченият Рачков, обитава кокетна къща от 239 кв. м. в същия комплекс, съвсем близо до предишния си дом, пише "Уикенд".

Горещо! Мария Игнатова изпоти с кадри и получи предложение за брак СНИМКИ 18+

В същия комплекс, собственост на Денис Ризов, апартаменти имат още вдовицата на Георги Илиев - Мая, Маги Халваджиян, Наталия Симеонова и още куп родни знаменитости./show.blitz.bg

Коментирай

дума

дума 02.03.2020 13:41

Ау и сега ,какво? Дайте да го заплюем Рачков,че се оттърва от грозната брантия!

Мара

Мара 03.03.2020 16:05

Аз не съм виновна че имам огромна хралупа а той - мъничко пишле.

Маги

Маги 03.03.2020 19:37

Много лошо , двамата си бяха един за друг ,заедно си работеха и по всяко време са заедно ,какво по хубаво от това . Не е лошо да се съберат , нека докажат на всички завистници ,че са един за друг.

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ 03.03.2020 23:36

животът продължава

Roberto

Roberto 04.03.2020 1:51

Причина за раздялата е наистина непасването в секса между Рачков и Мария.Фитила е къс!

Илиана

Илиана 06.03.2020 20:59

Ами жалко за Рачков, явно се е взел на сериозно предвид това, че е грозничък и вече на години. Явно не се усеща, че е изпуснал Мария, човекът който го подкрепяше толкова години. Несъмнено е добър в професията си, но един ден ще разбере, че семейството е по-важно. Нещо, което той вече изпусна.