Мария Игнатова хвърли бомбата с това признание!

Мария Игнатова хвърли бомбата с това признание!

След като Мария Игнатова и Димитър Рачков се разделиха през февруари миналата година, признанията за връзката им валят едно след друго и предизвикват бурни вълнения в социалните мрежи.

Блондинката, която премина през куп емоционални състояния, наскоро в радио интервю призна нещо, което едва ли мнозина са очаквали да чуят.

Мария Игнатова хвърли поредната бомба! Вижте какво направи с Рачков ВИДЕО

"Добре ми е сама, дори обичам да съм сама. Обичам най-много самотните нощи, когато никой не ти звъни по телефона, няма да се разсейваш", призна Игнатова пред Дарик радио. И добави, че няма намерение да празнува предстоящия празник на влюбените.

Вместо на любовта, Мария Игнатова смята да се посвети изцяло на работата - както вече ви информирахме наскоро, блондинката стартира свое собствено шоу, чиято премиера е именно навръх 14-ти февруари в столичен софийски клуб.

Мария Игнатова изпоти с кадри и получи предложение за брак СНИМКИ 18+

"Ще си говорим истини и ще споделя някои неща от моя живот. Приликата с действителни лица и събития няма да е случайна", призна бившата господарка на ефира.

В "Без грам Инстасрам" е заглавието на предаването на Игнатова, която ще си партнира на сцеанта с Алекс Раева, Ненчо Балабанов и Рафи Богосян. Блондинката заяви, че залага много на съдържанието, защото й е писнало от готварски предавания.

Мария Игнатова се съвзе от раздялата с Рачков и направи нещо неочаквано СНИМКИ

"Спрях да готвя у дома заради многото готварски предавания. не може само да се плейтва и да се прави капама", избухна тя. Водещата на господарите страда за предаването и твърди, че то е изключително необходимо в днешно време. "Дори преди минута ми писа мъж, който подаде сигнал за некоректна фирма", добави още тя./show.blitz.bg

Коментирай

йокин

йокин 04.02.2020 18:07

Ми да празнува,Трифон Зарезан,по стар стил.

Dfghhjjkkl

Dfghhjjkkl 05.02.2020 6:38

Стига сте ни занимавали с тия двамата

Чиба

Чиба 05.02.2020 10:30

Миме пълен рестарт на живота и не гледай мъжа само като касичка,бъди му верна и всичко ще е на ред!

Шибания сайт

Шибания сайт 05.02.2020 13:11

Мария хвърлила бомба...някой веднага да се обади на 112....но къде е била хвърлена бомбата само тия от Близалката знаят къде е...и те са съочасници...трябва да ги закопчаят и тях...шок и ужас...ад и кошмари...и комари...грах и крах...истерия и мистерия...нещо страшно се случва