Потрес! Тодор Колев зашлевил Поли Генова!

Потрес! Тодор Колев зашлевил Поли Генова!

Поли Генова призна нещо много неочаквано преди броени минути в ефира на Нова телевизия и само седмица, след като бе водеща на церемонията по разгадане на наградите на БГ Радио.

Оказа се, че преди години не кой да е, а лично Тодор Колев и удря толкова звучен шамар, който певицата помни и до днес. Това се случва по време на снимките на филм, в който и двамата са били в главните роли - Поли е била в ролята на дъщерята на Тодор Колев в сюжетната линия.

"Имах удоволствието да работя с Тодор Колев в последните му години... Влизайки в НАТФИЗ "Режисура" един от колегите в курса реши да направи късометражен филм и ме покани в главната роля.

Поли Генова с първа изява след раждането (СНИМКИ)

В началото нямах представа за какво става точно дума, но когато той ми каза "Тодор Колев ще играе баща ти", аз казах - "Това ми е достатъчно, ок" (смее се). Съгласих се веднага. И да, имаше такава сцена, в която се караме и Тодор Колев ми забива шамар. И то страшен шамар", признава днес с усмивка Поли, която сега съчетава активно професионалните си изяви с майчинството.

"Много е трудно да съчетаеш динамиката на професионалния живот и майчинството. Досега бях посветена изцяло на работата си. А сега вече не е така. Едно малко човеке зависи от мен. Уча се все още на този баланс.

Първа СНИМКА на бебето на Поли Генова!

Както казахме миналата седмица чаровницата бе водещ на церемонията по раздаването на наградите на БГ Радио. А на всяка една от паузите е притичвала при бебето си, което я е чакало в гримьорните.

"Нямам избор. Ако искам нещата да се случват, трябва да го направя. Всъщност още в началото знаех, че ще бъде трудно, но трябва да съм търпелива... Пея му. Не е доволен. Плаче. Но пък баща му го омайва с песни, въпреки че не е музикант."/show.blitz.bg

Коментирай

reee32

reee32 25.05.2019 13:56

Трябват ти пари? Вземи ги !Опитай късмета си сега ! https://bit.ly/2vGdh7g