Поли Генова с първа изява след раждането (СНИМКИ)

Поли Генова с първа изява след раждането (СНИМКИ)

Само месец след като роди, Поли Генова се връща отново на сцената. Блондинката, която в момента изживява най-щастливите си моменти в личен план, отново ще хване микрофона, но не само, за да пее, но и за да води - Годишните Музикални Награди на БГ Радио. На сцената като водещ ще й партнира и Рафи Бохосян.

Двамата ще бъдат домакини на бляскавата церемония по раздаването на музикалните награди, които ще се състоят на 22 май в Пловдив.

Чаровната изпълнителка, която вече си възвръща познатата добра форма отпреди бременността, наскоро предизвика и почитателите си в социалната мрежа, като им възложи задачата да познаят коя песен ще изпълни по време на наградите.

Както става ясно от поста на изпълнителката, петима от позналите ще получат двойна покана за концерта и автограф от нея в началото на следващата седмица.

Първа СНИМКА на бебето на Поли Генова!

Припомняме, че на 12 април Поли Генова роди сина си Даниел, а по време на бременността си успя да запише дори клип към една от песните си. Както правят и повече популярни личности у нас, и Поли все още се притеснява да качи снимка на детето си, като изключим тези в гръб, разбира се./show.blitz.bg

 

Коментирай