Бременната Поли Генова измръзна по време на снимки

Бременната Поли Генова измръзна по време на снимки

В края на миналата година Поли Генова обяви радостната вест, че очаква първородното си дете. И въпреки промените, които й се случват с всеки следващ месец от бременността, която вече е доста напреднала, певицата е решила да работи – колкото и докато може. Дори и когато температурите са крайно неподходящи за жена в подобно състояние.

Наскоро чаровната блондинка призна, че по време на снимките за видеото към новата й песен „Героите”, в студиото е било много студено. „Измръзнахме, не беше лесно за мен, защото трябваше и да почивам по-често, но издържах, няма начин”, сподели певицата, която е в трепетно очакване на своето момченце.

Не е спирала да работи и по втория си поред албум, който най-вероятно ще съвпадне с най-важното събитие в живота й, което се очаква да се случи през пролетта.

За Поли песента „Героите” се оказва много специален проект, на който тя се посвещава неслучайно именно сега, по време на бременността си.

„Вдъхнових се от дарението на малките пелени за недоносените бебета, което Pampers направиха. Почувствах, че и аз мога да даря малко сила и кураж, посвещавайки песента си на най-малките бебета и на другите герои - техните родители, които всяка секунда се борят за живота на децата си”, допълва още с вълнение чаровната певица.

Вдъхновяващата песен „Героите” е по музика на Красимир Тодоров и Поли Генова, а текстът е на самата Поли.

Както казахме, в момента Поли е вече в доста напреднала бременност и с нетърпение очаква да прегърне първородното си дете. Но вълнението си не крие и бъдещият татко и дългогодишен приятел на певицата, който има френски корени. Любопитна подробност е, че когато Поли решава да му съобщи радостната новина, той я изпреварва с думите, че вече знае, защото имал силно предчувствие./show.blitz.bg

 

Коментирай

purka

purka 28.01.2019 11:47

дайте да го видим тоя убавец-мьжа й де...с френските корени...

жена

жена 28.01.2019 19:49

да си седи вкъщи, къде е тръгнала бременна,бременните трябва да се пазят, а не да рискуват живота на бебето

Сийка

Сийка 29.01.2019 11:54

Това с френските корени ми нашепва нещо за арабски или мадагаскарски такива . Яввно таткото нещо не е много заинтересован , за да я пусне да се вее по студия и заведения. Таз певица свекърва няма ли, че да я научи на нещо полезно...

Митко

Митко 29.01.2019 15:14

Значи филипинският холандо-французин си дреме в къщи на топло, а момата да събира клинци и бачка.

бай ганьо

бай ганьо 30.01.2019 5:48

Тя от много бачкане и щото е много вървежна и различна, разбираш ли, позволи да и напълнят шундата с мангалчета. Сега ще търкаме имидж и ще доказваме, как не бива да разчитаме на социални и как сме от голямото доб'р'утро.

бай ганьо

бай ганьо 30.01.2019 5:49

Поли не прави изключение от правилото, че българската жена е скъпа на триците и евтина на брашното. Познавам много българки, които се праскат и раждат деца на най-различни неандерталци, само и само да заявят, че са анти-Българщината и че "широкоскроени",

бай ганьо

бай ганьо 30.01.2019 5:50

а не като бай Ганя.... за жалост, след 45-год. комунизъм и още толкова Преход...този извратен начин на мислене е статуквото в женското самосъзнание на мнозинството, иначе на пръв поглед интелигентни млади дами. Но уви, живот!