Потрес! Наум Шопов се пренесе в гаража ВИДЕО

Потрес! Наум Шопов се пренесе в гаража ВИДЕО

Карантината кара много родни популярни личности да бъдат по-креативни, отколкото дори самите те биха предположили, че са. Наум Шопов-младши и любимата му Теа Минкова най-редовно изненедват с хрумки, само че този път актьорът изби рибата.

Това, което показа в социалните мрежи, побърка феновете му, които искрено се впечатлиха от усърдието му. Само в рамките на няколко часа д-р Тасев, както го познаваме от сериала "Откраднат живот", превърна мръсния си гараж в... място, където спокойно може да си живее.

Горещо! Теа Минкова и сестра й пръснаха сексапил в мрежата СНИМКА

Причината е ясна - тренировки, активност, поддържане на форма. Същото редовно прави и половинката му Теа, въпреки че през по-голямата част от времето е заета с грижи по малката Амая. 

"Всеки ден спортуваме в гаражния фитнес, много ми липсваше спорта", обясни той пред Гала и отправи специални благодарности към съседите, които сбъднали мечтата му в този момент на пандемия.

Респект! Наум Шопов дарява стволови клетки на младо момиче!

За да има един пълноценен фитнес, приятели пък му услужили с всякакви уреди за успешни тренировки, които ползва и жена му Теа.

"Осъзнавам, че звучи като прищявка, но от 8 години тренирам много активно и реално да не спортувам няколко месеца за мен по-скоро е психическо натоварване, отколкото физическо. Просто ми е нужда", добавя още актьорът.

Най-любопитната подробност се оказа, че дори и малката Амая се включва в тренировките на популярните си родители - при това всяка сутрин. "Раздвижваме ръцете, краката, учим я да се изправя, да лежи по корем. В началото много не обичаше да стои по корем.... Научи се вече и да се обръща сама", обобщи щастливият татко./show.blitz.bg


Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 02.04.2020 14:25

http://coronavirus.eti.pw

Гого

Гого 02.04.2020 15:13

Кифла

КИРО СВИНЯТА

КИРО СВИНЯТА 02.04.2020 15:40

Е ПРАСЕ !

Сус

Сус 02.04.2020 16:06

Мн са неприятни

Слабо ме интересува

Слабо ме интересува 02.04.2020 16:28

Какъв е тоя и с какво е известен...

Диди

Диди 02.04.2020 16:56

Много хубаво семейство! Бъдете задружни все така!

viki

viki 03.04.2020 1:12

Да го обзаведе добре ,защото скоро ще му се наложи да живее там!Ако стане като в Испания да се мобилизират всички лекари, ще трябва като един фармацевт да живее отделно от семейството си, макар и в съседство до тях.От фитнес няма да има въобще нужда, като се прибере капнал от умора.

Боже

Боже 03.04.2020 22:36

Къде е тоя калъф лекар да клечи дома до фустата на жена си, егати доктора, марш на първа линия