Потрес! Майката на Рая от "Ягодова луна" с пъклен план срещу Бахаров СНИМКИ

Потрес! Майката на Рая от "Ягодова луна" с пъклен план срещу Бахаров СНИМКИ

Една от звездите в новия сериал на Нова тв Рая Пеева има доста бурен откъм обрати личен живот, откакто е с актьора Явор Бахаров, за когото знаем, че да е отвъд правилата му е в кръвта.

И въпреки че двамата си размениха годежни пръстени миналото лято и обмислят да минават под венчилото, майката на русата чаровница хич не е доволна от развоя на събитията. Нещо повече - ще направи всичко възможно да провали голямото събитие.

Явор Бахаров се изпоти заради голата Розмари от "ВИП Брадър" СНИМКА 18+

Актрисата Красимира Демирева не одобрявала Бахаров още от самото начало, далеч преди актьорът да се "прояви" и с алкохола, и с наркотиците.

Като всяко влюбено момиче обаче, Рая не виждала нищо лошо в гаджето си, а само малко по-буен нрав. И не можела дори и да си помисли за раздяла. Двамата вече живеят на семейни начала, а майката на Пеева игнорира по всевъзможен начин Бахаров.

Явор Бахаров призна пред адвокатите си, че...

Просто не можела да допусне, че талантливата й щерка ще създава семейство с мъж, който може да се "похвали" с чести криминални прояви, проблеми с наркотиците и бурни реакции.

"Моята Рая и без това си е малко луда, не й трябва шизофренично гадже", оплаквала се притеснената майка пред приятелки, пише "Галерия".

Чашата й преляла миналата година, когато медиите гръмват с новината, че Бахаров е арестуван заради побой над приятелката си. Явор и Рая отричат публично физическата саморазправа, но оттогава Демирова не желае да чува за Бахаров. Близки до актрисата дори твърдят, че се заканила да бойкотира венчавката на дъщеря си.

Пореден удар! Гаджето на Явор Бахаров го зарязва! СНИМКИ

Така или иначе засега сватба няма да има - заради последната издънка на Явор, който бе хванат да кара пиян и дрогиран, и го грози солена глоба и дори ефективна присъда. "Твоичкият пак се прояви! Зарежи го това леке, ма, маме", съветвала загрижената родителка.

Любопитна подробност е, че Краси и майката на Явор дори не се познават. Мюжгян Бахарова от самото начало настоявала да се срещне с проектосватята, но Демирова отказвала под претекст, че е още рано.

Кошмар! Ето по какъв начин гаджето на Явор Бахаров изкара пари, за да го измъкне от затвора!

Дали Рая Пеева все пак ще продължи връзката си с Явор Бахаров обаче, много скоро ще разберем. Факт е обаче, че двамата отдавна не са засичани заедно, дори и преди да се обяви извънредното положение в страната./show.blitz.bg

Коментирай

Кети

Кети 19.03.2020 10:39

Майка и е права! Да го зареже! Мъже бол!

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 19.03.2020 11:56

http://coronavirus.eti.pw

Тина Д.

Тина Д. 28.03.2020 22:58

Абсолютно удобен параван е този младеж, тепърва Райчето ще се проявява, щото е освен елементарна и нагла лъжкиня... има да го изпържи по `аскьовски тая селска пръчка - хич и няма да се усети нещастникът...

Ваня

Ваня 25.07.2020 19:30

ХХХахахаххаха! Точно "влюбено момиче" е - ама сте изпуснали отпред едно "само-"... Тая освен себе си надали може да обича друг, особен афининет има към чичковци-паричковци...