Потрес! Джулиана Гани се омъжи тайно! СНИМКИ

Потрес! Джулиана Гани се омъжи тайно! СНИМКИ

След като скри от публичното пространство новината, че е бременна почти през всичките девет месеца, ето, че и след като роди Джулиана Гани продължава да хвърля бомби в светските среди.

Последната е, че силиконката се е омъжила тайно за своя любим Илиян, с когото навръх Нова година станаха родители за първи път.

Спипаха Джулиана Гани в страшна измама в "Черешката на тортата"

Причината Джулиана, която иначе би избрала пищна и луксозна сватба с много камери и фотографи, да бърза толкова да надене халката, се оказа повече от безумна - страх да не би детето й да бъде записано на името на бившия й съпруг Станимир заради все още пресния развод между двамата.

Джулиана Гани потресе с това решение за бебето си

Член от Семейния кодекс гласи: "Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на 300 дни от неговото прекратяване", пише "Хотарена".

Първа СНИМКА на бебето на Джулиана Гани

Според следващата алинея 2,: „ако детето е родено преди да се изтегли 300 дни от прекратяването на брака, но след като майката встъпи в нов брак, за баща на детето се смята съпругът на майката от новия брак".

Именно затова  Джулиана Гани се е решила на тази сериозна крачка в живота си. Неясно защо двойката не е огласила радостното събитие. Издават ги само и единствено брачните халки, които двамата носят./show.blitz.bg

Коментирай