Първа СНИМКА на бебето на Джулиана Гани

Първа СНИМКА на бебето на Джулиана Гани

Джулиана Гани и приятелят й Илиян Найденов станаха горди родители на момче в последните минути на отминалата вече 2019 г. Именно в родилното посрещнала 2020-та известната силиконка, но нищо не й липсвало.

Днес е изписана от родилното и вече с малкия юнак са си вкъщи. Най-близките й приятели я поздравили и отишли да я посрещнат на крак при изписването на бебето. Прави впечатление, че Джулка е имала време да направи косата си, най-вероятно е извикала професионален фризьор в болницата, който се е погрижил за безупречния й външен вид. 

Журналистът Антон Стефанов е сред най-близките на Гани и лично отишъл да нацелува младата майка. От него виждаме и първата снимка на бебка, чието име се пази в пълна тайна. Знае се само, че е кръстено на светец, но към момента младите родители предпочитат да не издават на кого точно. 

Бебекът вече е в собствената си стая, която Гани и Илиян стяга почти година. По думи на техни приятели, детската стая е луксозна и има в изобилие играчки за техния наследник./show.blitz.bg

 

Коментирай