Потрес! Анита Мейзер хвърли траура и смая с... СНИМКА

Потрес! Анита Мейзер хвърли траура и смая с... СНИМКА

Анита Мейзер сякаш е абонирана за скандала, независимо дали действието се развива в съдебна зала или на някой екзотичен плаж. Във втория случай обаче, поведението на силиконката само говори за живота, който води в момента.

След като излезе от затвора преди няколко месеца, скандалната миска почти веднага напусна България, в която твърди, че не смята да се връща, защото има само лоши спомени, най-вече около смъртта на мъжа си Николай Димов.

Потрес! След затвора Анита Мейзер се крие при любовник!

Силиконката не само, че вече не тъгува, но и го е ударила на абсолютен живот в Лас Вегас, където живее и работи като мениджър в българско заведение, пише "Галерия".

Когато не е на работа, Мейзер постоянно обикаляла различните забележителности с цел да се отърси максимално от смъртта на мъжа си и престоя в ареста. Дрехите, които носи, вече са цветни и ярки, а не само в черно, с каквито я виждахме, докато беше у нас.

Анита Мейзер: Бог да ми е на помощ!

Припомняме, че Анита Мейзер напусна тайно България преди няколко месеца, веднага след като беше пусната на свобода, а черните събития в живота й започват още през август 2016-та, когато Николай бе открит мъртъв в дома им във Варна.

Според обясненията на Мейзер, той е починал при заснемането на клип, в който само с помощта на мускулите си се освобождава от "свински опашки". Анита му вързала на ръцете, краката и врата. Когато опитал да се освободи от тях, примката се затегнала и довела до задушаването му. Виждайки, че съпругът й получава гърчове, тя изпаднала в паника. 

Анита Мейзер ще лъска имиджа си на убийца в риалити формат

Уплашена, че ще бъде обвинена, Мейзер отишла да пазарува в магазин, където е заснета от охранителните камери и изхвърлила свинските опашки. Освен за убийство по непредпазливост, Мейзер беше осъдена и за опит за подкуп в размер на 30 000 евро на разследващ полицай. В крайна сметка я осъдиха на 2 години./show.blitz.bg

Коментирай