logo

Пореден обрат за Сашо Кадиев, вижте с кого е в момента на морето СНИМКИ

Пореден обрат за Сашо Кадиев, вижте с кого е в момента на морето СНИМКИ

Драматичните обрати в личния живот на Александър Кадиев са един след друг, само че този път, за негова радост, са с положителен знак, въпреки че всички очакваха да плаща повече от солено за безумното си поведение.

Майката на детето му Таня Тончева бе изтрила всички общи снимки, след като стана ясно, че синът на Катето Евро се е увлякъл по друга жена и дори вече има отношения с нея от известно време. 

Драма! Сашо Кадиев заживя с любовницата след жесток скандал СНИМКИ

В крайна сметка, след като и актрисата публично показа, че единствената жена, на която би дала обичта си, е снаха й, на Кадиев не му остана друга възможност, освен да си посипе главата с пепел и да се осъзнае.

Няма да повярвате къде е Катето Евро и какво призна за снаха си СНИМКА

"Има такава красавица за жена, а е толкова прост да гледа чужди", гласи само един от коментарите във виртуалното пространство по негов адрес. Явно хубавата Таня обаче, все пак е решила да направи компромис и да прости забежката на мъжа си, защото в момента двамата са заедно на море заедно с малкото си момиченце Катерина.

Наскоро актьорът пусна снимка с дъщеря си в профила си в инстаграм, под която написа: "Русалчето ми". Тримата релаксират в къмпинг "Градина", където Кати обича да стои във водата заедно с баща си, а Таня да запечатва милите моменти./show.blitz.bg

Коментирай

4т6у

4т6у 15.08.2020 14:28

Предал.

От източника

От източника 15.08.2020 16:05

Сашо въобще не е имал любовница. То коя ли ще му върже. Пиар акция на хитрото Кате.....

Биби

Биби 16.08.2020 6:17

Изобщо не заслужава да му се прости, ама какво да прави. Ще дойде време ще му го върни

Джендър!

Джендър! 16.08.2020 8:25

Бездарен като артист, още повече като мъж.

Време

Време 17.08.2020 1:43

Преди време и п-тката на майка му нямаше да го спаси от щедростта на хората към такива грозни, гнусни педали. Е, сега му е времето да го дават по телевизията. :)))))