Пореден обрат за Мариана Векилска, отказа се от Брюксел заради...

Пореден обрат за Мариана Векилска, отказа се от Брюксел заради...

Мариана Векилска очевидно е в търсене на идеалната комбинация между професионални ангажименти и личен комфорт, след като постоянно променя вече взети решения.

Бившата водеща, която напусна bTV заради престижна работа в Брюксел, отново е в България, но причината за завръщането й не е телевизията. Мариана повече няма да работи в чужбина, защото не може да седи за толкова дълго далеч от сина си. 

Бившият на Векилска се стопи от мъка, не може да преживее...

"Да, прибирам се в България. Бях за година в Белгия. Реших да се върна заради сина си Момчил. Дадох си сметка, че няма да е добре да липсвам от живота му 4 години. Много рядко се виждахме. Не можех да се връщам толкова често, колкото си мислех. И той нямаше възможност да идва често. А е на 14 и много му липсвам. Беше много щастлив, когато разбра, че се връщам", споделя Векилска пред "Галерия".

Преди да замине за Брюксел пък, през топлите месеци, журналистката се отдаде на пътешествия с яхта и разходки в планините. Промяната, която настъпи в живота й след раздялата със Симеон Колев, се оказа всеобхватна.

Ето с кого Мариана Векилска смени Симо! СНИМКА 

"В Брюксел се адаптирах прекрасно. Имам и среда, и приятели. Работата ми беше много по-различна от тази в bTV и точно това ми хареса. Бях в преговорна група, която менажира корпоративни клиенти на неправителствената организация, в която работех. Но планът ми детето да живее и учи при мен нямаше изгледи да се осъществи.

Не съм решила как да продължа живота си от тук нататък. Сега го мисля. Телевизията я мога, но искам да довърша промяната, която започнах", добави още Мариана, която засега няма намерение да се връща в bTV, където прекара близо 20 години./show.blitz.bg

Коментирай