logo

Ето с кого Мариана Векилска смени Симо! СНИМКА

Ето с кого Мариана Векилска смени Симо! СНИМКА

Мариана Векилска вече не е част от екипа на bTV, вече не е част и от живота на Симеон Колев, с когото преди бяха семейство. Тв водещата обаче, ни най-малко не страда от драстичните промени в живота си!

Звездата от малкия екран, която се завърна от Брюксел за кратко, все по-често може да бъде забелязана из нощна София. Малките часове на нощта се оказаха любими за брюнетката, която се отдава на музика и танци до зори.

Ето колко страда Мариана Векилска за bTV! СНИМКА

Но вместо някой нов мъж до ексводещата на "Тази събота" и "Тази неделя" неотлъчно в купонджийските моменти бе сестра й Деси.

В полупрозрачна бежова рокля Мариана се забавляваше като луда и разкриваше с удоволствие дори и най-малките подробности от фигурата си. Може би точно заради нея и на по-късен етап от вечерта Векилска се впуснала в диви танци с непознат за нея господин, разказват очевидци.

Мариана Векилска сгафи жестоко! Попиляха я заради една рокля! СНИМКИ

45-годишната журналистка скрила шапките на младите девойки в бара и доказала, че възрастта няма значение, когато човек е решил да купонясва, пише "Марица".

Иначе Мариана Векилска е вече почти от година в Белгия, където замина, за да прави кариера в евроинситуция срещу заплата от 12 бона, но явно спокойствието и дисциплината там са й дошли в повече. 

Мариана Векилска се завръща с гръм и трясък в bTV? СНИМКИ

Любопитна подробност е, че след среднощните запои тв звездата се прибирала развеселена не къде да е, а в апартамента, в който живее бившият ѝ мъж Симо заедно със сина им Момчил.

В свое скорошно интервю пък, радиожурналистът, с когото бившата водеща са разведе преди 3 години, призна, че една от причините за раздялата им е именно свободолюбието на Мариана.

"Водехме паралелни животи, докато уж бяхме заедно", коментира Симо, който разбрал, че с голямата му любов вървят към разлъка, когато в последното им лято заедно Мариана заминала в приятелска компания за къмпинг "Градина", без да се съобрази с неговите желания./show.blitz.bg

 

Коментирай