Полина разби окончателно Джизъса с това, което направи... СНИМКИ

Полина разби окончателно Джизъса с това, което направи... СНИМКИ

Бърза любов, бърз брак, експресен развод, така накратко би могла да се опише развоя на връзката между Благо Георгиев и Полина. След влизането на Джизъса в "Сървайвър", който той впоследствие и спечели, Поли набързо подаде документите за развод и сложи точка на връзката им.

Неприятната изненада попари ексфутболиста след излизането му от риалити формата, а към днешна дата изглежда, че между тях не е останало дори и следа от всичко, което са били като двойка - в буквалния смисъл на думата. Поне що се отнася до Полина. Това, което брюнетката направи наскоро, попари жестоко Джизъса!

Благо Джизъса заговори пак за сватба и бебе, а за най-голямата си грешка обяви Полина

От серия от сторита в Инстаграм профила й става ясно, че Поли е изрила татуировката с името на бившия футболист, която си беше направила по време, когато двамата още бяха заедно и нищо не предвещаваше подобен бърз и негативен развой на събитията.

Край! Полина призна всичко за раздялата с Джизъса! СКРИЙНШОТОВЕ

На лявата си ръка брюнетката беше изписала името му, вградено в две сърца, които все още стоят на мястото си. Към днешна дата от тях няма и спомен, защото вече са абсолютно заличени./show.blitz.bg

Коментирай

гадни

гадни 15.11.2023 4:53

гадни са татусите, понеже след като прецениш че са ти писнали, махането им е още по гадно, изключая ако си аффилиатед, тогава е фор лайф, ама пак важи горното, пък и предишното едновременно и ето ти татуу парадокс