Поли проговори за развода с Джизъса и му зашлеви звучен шамар СНИМКИ

Поли проговори за развода с Джизъса и му зашлеви звучен шамар СНИМКИ

Бившата на Джизъса Полина издаде защо се е стигнало до приключването на брака им. Велинградската красавица сподели в социалните мрежи, че бившият футболист нямал добро отношение към нея и по думите й тогава "няма как да се получат нещата".

Неотдавна красавицата заяви, че Блогой не е отбелязвал по никакъв начин годишнината им, пропуснал и 8 март, и за двата празника не положил никакви усилия, което, както е ясно, не би било приемливо за нито една жена, а дори и да има такава, то тя би била някакво сериозно изключение.

Стана ясна истинската причина за развода на Благо и Поли

Освен това Полина добави и следното, с което допълнително нажежи обстановката около Джизъса, явно намеквайки, че той е вече с нова жена: "Скоро очаквайте да е много влюбен отново".

Самата Полина обаче, съвсем не остава по-назад в случая, защото на въпрос дали има нов мъж в живота си, тя подсказа на аудиторията, че има такъв и тя е много щастлива в компанията му.

Джизъса с първи думи за развода с Поли, призна и, че новата жена... ВИДЕО

По думите на красивата брюнетка обаче, не трети човек е причината за раздялата й с Джизъса, с когото явно не само, че не е имала истинска любов, а оттук нататък ще й бъде като обица на ухото./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 05.06.2023 14:11

Пак ли тези убитаци пробутвате.

Зеления

Зеления 05.06.2023 18:14

И тази е такава красавица ,че думи нямам .. И по-добре да не се усмихва , че почнах да хълцам ..

Кифлата

Кифлата 05.06.2023 21:02

Да ви отворя малко селтаци. Тая си плати на мастилото за да стане известна, кой иначе ще чуе и види селската патка която нищо не може даже и да врека като другите патки

ами

ами 05.06.2023 23:48

и на двамцата в гъзо!

Сто нюанса

Сто нюанса 06.06.2023 2:38

Сто нюанса сиво. Благо Джизъ по-рано е доказан от въпросната мома Полина. Татуировките не се броят за цвят по-различен от сивота, а за единица мярка за грозотия.

Тази Дърта

Тази Дърта 06.06.2023 10:09

Кобра с какво е допринесла да се споменава за нея,ПРОСТАНГИ ЖУРНЛИСТИ.

Красавец от Врлиград

Красавец от Врлиград 06.06.2023 22:02

Па я тиа ги иба и двамата у градската!