Поли Генова си щракна циците и издаде голяма тайна СНИМКА 18+

Поли Генова си щракна циците и издаде голяма тайна СНИМКА 18+

Поли Генова показа доста шокираща снимка в Инстаграм, която акцентира върху гърдите и корема й. Ясно е, че певицата не се слави с голям бюст, но пък за сметка на това отприщи вълна от коментари относно наедрялото си коремче. 

Последователи на Поли определиха снимката като тъпа и не обърнаха внимание на гърдите, които звездата от "Евровизия" е снимала отблизо. Но вместо това се породи съмнение, че е бременна с трето. 

На въпросния кадър, който Генова е поместила в профила си в Инстаграм, ясно се вижда, че има наедряло коремче. Тя не издава нищо повече, но веднага заваляха честитки. Припомняме, че Поли вече е майка на момче и момиче, като второто се появи на бял свят едва преди година.

"Дано да е заради коремчето направена тази снимка ,,иначе просто не разбирам смисъла. Честито,ако е така", чудят се последователите й. Повечето от тях са убедени, че на хоризонта има бебе номер 3. 

"Не бих съдила хората за начина, по който искат да представят живота си в медийното пространство, но тази снимка е в пълен разрез с всичко до момента, което ни е представяно от Поли. Много я хересвам като изпълнител но не ме грабна тази снимка. Признавам си даже малко ме смути, просто не е в стила с който ни запознава до момента", гласи друг коментар под снимката.  

Но Поли не издава нищо за коремчето, което твърде вероятно е от хапване, а не от нова бременност. Но предстои в следващите няколко месеца да проследим случващото се с нея и ще си проличи дали е решила да става майка за трети път или пък е загърбила суетата и вече си похапва обилно./show.blitz.bg