Подло! Златка Райкова и Карен лъжат цяла България, изплува истината за връзката им

Подло! Златка Райкова и Карен лъжат цяла България, изплува истината за връзката им

Плеймейтката Златка Райкова и арменецът Карен са една от най-обсъжданите двойки у нас. Изплуваха шокиращи подробности за тях, които ще изненадат всички. 

Бурната връзка на Златка Райкова с Карен била абсолютна игра. Това твърдят източници на "Хотнюз", които разкриха какви точно са им отношенията, а именно един фалш и театър за публиката.

"Тя целеше да уцели Благой с тази афиширана връзка. Толкова е изкуствено и всичко е само за сторита в социалната мрежа. Хората около тях виждат и знаят истината", твърдят информаторите.

Извън интимността от снимките, която виждаме ежедневно да публикуват на килограм в Инстаграм, те са студени един към друг, не се харесват, не се разбират, даже няма за какво да си говорят. "Толкова е смешно на живо, когато си до тях", констатират за Златка и новия й.

Освен това, въпросният Карен не е богат наследник, както се коментира. "В живота когато нещо изглежда толкова красиво, както те го представят - не е истинско. Те се виждат само, за да се снимат и това е", разказват още запознати.

Хора от обкръжението на Карен го описват като абсолютен нарцис. С връзката си със Златка той целял да получи внимание и най-вече да бъде известен. "Чрез нея може да получава предложения за различни реклами. Той си беше купил последователи в стария си профил, като за нощ бяха нараснали с 10 000 и беше опитал сам, но безуспешно", твърдят запознати.

Луксозният живот, който демонстрира новия на Злати е далеч от истината. Той по-скоро произхожда от бедно семейство, отколкото да е роден със сребърна лъжичка в устата. В профила на брат му в Инстаграм, който за съжаление вече е заключен имало снимка на Карен от тези години, в които не е имал пари, преди да ги изкара от черно тото, разказват още източници. "В момента няма сигурен доход, занимава се с биткойн и показва фалшив лайфстайл с надеждата да стане истина. А и Златка не е единствената с която е опитвал да го направи, прецакал е много други. А тя просто си го връща на Благой", заключават темата./show.blitz.bg

 

Коментирай

КОй

КОй 22.07.2022 12:43

Ma на кой му дреме за тия отрепки веее ???? Проститутката Злата Маман-а и некъв незнаен мангал

вЕрвам

вЕрвам 22.07.2022 18:38

Стара чанта и мангал,що ни занимавате с отрепки

Злите езици съскат глупости

Злите езици съскат глупости 22.07.2022 18:46

А това че постоянно се влачат по курорти е понеже и двамата са много бедни. Селските клюки нямат грам логика.

Манафа

Манафа 22.07.2022 19:30

КУРВА И ПЕДЕРАСТ,КОЙ ГИ ИНТЕРЕСУВА.СМЕШНО Е

гларус

гларус 23.07.2022 9:15

Изобщо не ме интересуват, ако ще да са доведени брат и сестра или първи братчеди.

Бай Ху

Бай Ху 25.07.2022 8:30

Баси гнусните мангали.