Племенникът на Слави избухна с брутално признание...

Племенникът на Слави избухна с брутално признание...

Племенникът на Слави Трифонов определено не понася добре популярността, която набързо придоби покрай известния си роднина. Тийнейджърът, за когото наскоро бе тиражирана информация, че ще вдига сватба, изригна жестоко.

"Колко пъти ме оженихте и разведохте?! Нямате никакво право да се мешате и да проваляте личния ми живот", написа Теодор Трифонов в социалните мрежи и предизвика бурни коментари с поста си.

Изненада! Слави вдига сватба! СНИМКИ

Повод за гнева на младежа е публикация, според която именития му вуйчо правел всичко възможно, за да не позволи венчавката да стане факт.

Шашма! Заподозряха Слави Трифонов в източване на лични данни!

"Мисля, че дойде моментът и аз да коментирам всичко, което се пише по мой адрес. Колко пъти ме оженихте и разведохте, нямате никакво право да се мешате и да проваляте личния ми живот.

Той си е мой и аз мога да си бъда с която се чувствам щастлив", продължи да излива гнева си в писмен вид Теодор. И добави:

"Измисляте си неща, които вредят на мен и моите близки. Пиша това с цел да защитя името си и да кажа, че всичко, което пишете, е една лъжа. И никой не може да ми каже с коя да бъда и с коя не"./show.blitz.bg

Коментирай