Петканов трепери, новият на Алекс се оказа... ВИДЕО

Петканов трепери, новият на Алекс се оказа... ВИДЕО

Настоящият приятел на Александра Богданска започна да драпа за слава. Мачото се казва Мартин Иванов и от няколко седмици има профил в Ютюб, където качва как пее популярни парчета, пише „Уикенд”. 

Явно мъжът се е насочил да гради кариера на изпълнител. Той пее доста добре и определено му се получава. Мартин никога не се е занимавал професионално с пеене, но явно вече иска да се насочи към това поприще.

Припомняме, че преди години Иванов е имал вземане-даване и с певицата Мария Илиева, та може и от нея да се е вдъхновил за музикалната си кариера, но просто я е отложил във времето. „Ще яхне вълната покрай Алекс и по-лесно ще стане известен, както тя стана популярна покрай Даниел Петканов” – коментират в шоубизнеса.

В началото Лудия репортер беше по-популярният от двамата, но след участието на семейството в риалити формата „ВИП Брадър” ситуацията се промени. Богданска дръпна много и от няколко години е сред най-успешните родни инфлуенсърки. Тя печели повече от добре. Според запознати красавицата си докарва между 40 000 и 60 000 лева месечно.

 

Мартин пък се занимава с бизнес, но има и богати родители. Иванов е по-добре финансово и от Алекс, и от Даниел. Именно такъв мъж търсеше Богданска, защото скандалите за пари бяха основната причина да се разведе с бившия си съпруг. Хубавицата се ядосвала, че Лудия репортер не бил амбициран да печели повече, а пък на него му писнало това да му се натяква и взел решението за официална раздяла.

Проверка показа, че актуалният мъж на Богданска има едва 168 последователи в Ютюб. Той има три публикувани парчета - „Мога” на Любо Киров, „Боже, пази я от зло” на Любо Киров и химнът на циганите „Амалипе”, изпълняван в оригинал от Звонко Демирович

В момента Богданска и Мартин са заедно на почивка в Тайланд. Те са в компанията на сина на моделката Габриел, който вече познава доведения си татко и се разбира с него./show.blitz.bg

 

 

Коментирай