Папи Ханс разкри дълго пазена тайна и шокира всички СНИМКА

Папи Ханс разкри дълго пазена тайна и шокира всички СНИМКА

Папи Ханс направи наскоро едно доста любопитно откровение, което нямаше как да не прикове вниманието на феновете му и да не шокира немалка част от тях.

Константин Трендафилов, както е истинското име на изпълнителя, не издържа и разкри защо почти винаги, когато е на сцената, е с черни очила. Няма да повярвате каква е причината!

Папи Ханс сгази лука, голи дупета му изядоха главата ВИДЕО 18+

"Миг за откровение. Когато съм на сцена винаги нося очила. Не е „флекс“, не е някаква поза. Но не мисля, че съм го обяснявал. А не искам да съм неразбран. Истината е, че аз никога не правя: "тука отивам да попея и изчезвам". Всеки път давам всичко на сцената. И съм болезнено откровен и болезнено себе си. Случва ми се да се насълзя между парчета. Или да ми стане неудобно. Всичко ми се е случвало. И ми е трудно да знам, че всеки, който ме гледа, може да вникне в душата ми с един поглед. Нося цайси, за да си държа свръхемоционалността зад някакво предпазно стъкло. Просто исках да го кажа", разкри наскоро изпълнителят в социалната мрежа.

Гаджето на Папи Ханс стресна със синини по цялото тяло СНИМКИ 18+

Постът на певеца моментално отключи плеяда от реакции сред последователите му, голяма част от които имат лични впечатления, защото са присъствали на негови участия./show.blitz.bg

Коментирай

Hali Galli

Hali Galli 01.08.2022 16:32

Папи е пендел!

ГоФнян

ГоФнян 01.08.2022 23:59

ГоФнян пИдирунгел! Какви песни имаш, че си бил отивал да ги изпееш, до край??? Нещастник грозен брадвичест!