Папи Ханс сгази лука, голи дупета му изядоха главата ВИДЕО 18+

Папи Ханс сгази лука, голи дупета му изядоха главата ВИДЕО 18+

Писателят и певец Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, е бесен и не може място да си намери от яд. Сполетя го нещо неприятно, което не му дава покой. 

От случилото се той губи огромна сума пари, което допълнително обостря гнева му. 

 

"Блокиран. И рестриктиран от YouTube. От два часа клипа на новата ми песен си самоизтрива гледанията и е недостъпен за все повече хора. Явно е окей да сме абсолютно заляти от женски красоти на снимка, но когато използваме женското тяло не за целите да продаваме бански, а да правим изкуство, вече ни е “малко ту мъч” и “да не гледат децата”. Наистина не разбирам алгоритмите. Но това няма да ме спре да правя това, което искам, чувствам и в което вярвам. Възприемам се като артист, защото взимам неудобни решения. Не защото познавам нотите", жалва се той в социалните мрежи. 

Папи се закани, че ще пусне нова версия на клипа, в която всички ще могат да я гледат. А хейтърите се активизираха и заявиха, че така му се падало. "Крайно време е да се вземат мерки срещу този индивид, който претендира за интелигентност, но цялото му творчество крещи обратното. Не може да пуска толкова вулгарен клип и да очаква, че ще му се размине", гласи един от коментарите./show.blitz.bg

 

Видеоклипът е с възрастово ограничение и трябва да кликнете на youtube, за да ви го отвори и да видите каква порнография представлява клипа на Папи Ханс.