Панайот Панайотов готви нов удар по Кичка! Задава се истински скандал

Панайот Панайотов готви нов удар по Кичка! Задава се истински скандал

„Мижав интерес“ е заглавието на най-новата песен на естрадната легенда Панайот Панайотов, разкри пред „Телеграф“ самият той.

Музикантът ще я представи предпремиерно на пристанището в Бургас на 7 август.

Тогава е концертът на „Дийп зоун проджект“ с всичките им вокалисти през годините.

Момчето, което говори с морето, ще им бъде специален гост, тъй като именно фронтменът на групата Диан Савов е автор и продуцент на парчето.

Шоуто е част от Спейс мюзик фестивал, в който участват и други музикални легенди като „Джипси Кингс“, Бони М, Шаги и Араш.

„Аз съм записал вече моите вокали, но песента още се работи и затова не мога да ви цитирам част от текста. На 23 август ще снимаме видео в София, в студио, което е професионално, не е мижава самодейност. А Ник Тодоров е организаторът на фестивала, страхотен е и няма проблеми нито с хонорара ми, нито с пътните“, заяви още Панайот Панайотов.

Той визира скандала с колежката си Кичка Бодурова, която отказа да му плати 272 лв. за бензин, за да участва в нейния концерт в Летния театър в Бургас.

Именно от скандала се роди и най-актуалната фраза „Мижав интерес“, надвила миналогодишния победител „Секи сам си преценя“.

Панайот обаче няма да изпее новата си песен на концерта пред НДК в София на 10 август, тъй като официално тя ще излезе есента.

„В кино „Кабана“ ще съм с китариста на „Дийп зоун“ – Дани, ще започнем с акустичен сет световни евъргрийни, а после ще продължа с моите златни хитове“, издаде още пред „Телеграф“ певецът.

Той ще изпълни и класиката „Искаш огън да ти дам“, която отказа на Кичка. Вероятно, за да я подразни./show.blitz.bg

Коментирай

РАЙНА

РАЙНА 27.07.2022 11:55

СТАР ОБРАТЕН НЕКАДЪРЕН ПЕДАЛ С БОЯДИСАНА КОСА

kravar

kravar 27.07.2022 12:01

TAPI DRISNI NE NI INTERESUVAT !

Ацата Шанкъра мек

Ацата Шанкъра мек 27.07.2022 23:47

Дека е Фичка дека е Йода

OMG

OMG 28.07.2022 2:03

Тоя какво си мисли,нещастен дъртак,на години е колко Кичка ,но изглежда 20 години по дърт. Ще и пръдне на .утката на Кичка / гръцки израз/.

Кичка

Кичка 28.07.2022 9:00

е кучка, при това продажна.