Кичка Бодурова попиля Панайот Панайотов! Разкри шокиращи неща за скандала и го набеди, че е...СКРИЙНШОТ

Кичка Бодурова попиля Панайот Панайотов! Разкри шокиращи неща за скандала и го набеди, че е...СКРИЙНШОТ

Скандалът между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов е във вихъра си и се засилва все повече и повече, способен да помете всичко пред себе си. 

Двамата се скараха за концерт, в който трябваше да участват заедно, но по-късно той се отказа, тъй като имал мижав интерес към събитието. Досега Кичка Бодурова запазваше самообладание и не реагира на острите му и неколегиални думи. Но пределът на търпението й се изчерпа и тя извади на показ шокиращи неща, които хвърлят нова светлина към скандала. 

"Поканих П. Панайотов да участва в концерта ми в Бургас, защото го харесвам като изпълнител , пък и преди няколко години на предложението му да работим заедно му отказах. Предложих му 50% по- голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му че трябва да изпълни само 2-3 песни , докато аз направя преобличане. Той се зарадва и прие.

Помолих го освен “ Момчето, което…” да изпее и песента ”Искам обич да ти дам”, която много харесвам. Но получих отговор “НЕ СЕ ПРИЕМА”. Онемях … много грубо, но замълчах. Преди няколко дни ми писа да сме “оправили счетоводството”.

Не разбрах какво има предвид. Но се чухме и той ми каза, че той не пътувал никога с други, ще пътува сам от София, а не с “Иван, Драган и Петкан”- известни наши двама музиканти, както направи Мими за Варна и иска да му се плати бензина /би трябвало това да го каже в началото/.

Не ми хареса отново грубото изказване за колегите. След разговори със същите разбрах повече за неговия характер и реших , че не искам стрес по време на работа. Затова лично отказах участието му преди 2 дни. С поста си във Фейсбук вчера Панайот показа, че съм имала право - много арогантно и немъжко поведение. Аз нямам нужда от друг да участва в моите концерти и така е било в последните години. Просто исках да покажа уважение към колега, който потвърди, че не е заслужавал.

Съжалявам за случилото се…. Пожелавам на Панайот още много концерти занапред! А концертът ми в Бургас на 11 юли ще бъде повече от прекрасен, ….та това е моят Бургас", написа Кичка в социалните мрежи и поясни каква е цялата истина за арогантното поведение на Панайот Панайотов./show.blitz.bg

 

Коментирай

Тони

Тони 30.06.2022 13:52

Какво "Мъжко" поведение от това дърто ПЕДИ..........? Пък не стига, че "Педеруга" , а и доста злобничко старче !!!

Гардеробиер

Гардеробиер 30.06.2022 15:31

Ами Кичке, няма как. Ще трябва да се преобличаш пред публиката насред соловите си изпълнения. Панайот няма да е там , за да ти вдига и сваля ципа. Има по-важни ангажименти.

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 30.06.2022 16:10

Дядо ще те преоблече......! Ще ти обере росичката от пичката....!

Исмет

Исмет 01.07.2022 11:32

Тая дърта барантия не спря да се кара със всичките си колеги и естествено никога не е виновна! Егати и наглото и проклето същество.

LAS VEGAS

LAS VEGAS 01.07.2022 12:46

ZA BENZINA KOI DA PLATI I DVAMATA SA PRESAHNALI TRIABVA LUBRIKANT AMAN OT PAPARDUTA-VIBRATOR I ZA DVAMATA

ГИФИ

ГИФИ 02.07.2022 17:44

ПАНАЙОТ ВИНАГИ СЕ Е ПРАВИЛ НА ИНТЕРЕСЕН ИЛИ МАЛКО ЛУД,А МОЖЕ И ДА НЕ Е МАЛКО...!