Орлин Павлов влезе в сложен любовен триъгълник заради... СНИМКИ

Орлин Павлов влезе в сложен любовен триъгълник заради... СНИМКИ

Стартът на новия хитов сериал на Нова телевизия "Лъжите в нас" е вече факт и още с първите си два епизода продукцията прикова зрителското внимание с ефектни сюжетни линии и личностни интриги.

Една от тях, която засега предизвиква доста коментари в социалните мрежи, е любовния триъгълник, в който попада героят на Орлин Павлов - в случая между две сестри. Екранният Сава вдига сватба с богатата наследница Рая (Радина Думанян), но на ергенското си парти случайно среща сестра й Ирина (Диана Димитрова), която е неин пълен антипод.

Йоана Буковска-Давидова става прокурор заради... СНИМКА

Разбира се, Ирина успява да му влезе под кожата с арогантното си поведение, острите си реплики и провокативно излъчване. Но как той ще излезе от ситуацията, предстои да разберем.

Кино премиера: Актьорите от "Лъжите в нас" разкриха интересни неща за сериала

Няма как да не отбележим, че голяма част от героите в "Лъжите в нас" са същите, с които зрителите добре свикнала и в предишната хитова продукция "Откраднат живот". Явно актьорското им майсторство е било първото и достатъчно основание на продуцентите от Dream Team да заложат именно на тях и за тази продукция.

И в "Лъжите в нас" присъстват монолозите - които са запазена марка на екипа още от "Откраднат живот". "Това е най-сложният проект, който сме правили. Благодаря на всички колеги, които ежедневно се борят заедно с мен това да се случи. Благодаря на актьорите, които оставят нещо от себе си във всяка сцена", заяви и по време на премиерата на сериала в столичен мол режисьорът и креативен продуцент Павел Веснаков.

Орлин Павлов с изненадващо признание! Оказа се, че вече е... СНИМКА

В сериала участват още Владо Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов и други. Идеята е на Христина Апостолова, главни сценаристи са Елена Ермова и Дилян Павлов, оператори – Иван Вацов и Орлин Руевски, а продуцент е Евтим Милошев./show.blitz.bg

Коментирай