Нов БГ сериал тръгва по NOVA, ето кои звезди участват СНИМКИ

Нов БГ сериал тръгва по NOVA, ето кои звезди участват СНИМКИ

Нов български сериал ще се разпише с премиера през пролетта по NOVA. Той носи името "Лъжите в нас", а жанрът е семейна драма.

Поредицата разказва историяга на една фамилия, живееща между тъмната и светлата страна на живота. Актьорът Емил Марков влиза в ролята на богат и контролиращ бизнесмен в сферата на дърводобива-Константин Шейтанов, готов на всичко, за да опази империята, която е изградил.

В навечерието на сватбата на дъщеря си Рая (Радина Думанян) с проспериращия в компанията Сава (Орлин Павлов), природно бедствие, в следствие на незаконна сеч, ще отбележи началото на множество катаклизми и в неговото семейство.

Кастът включва още Диана Димитрова, Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов, Калоян Минев, Асен Кобиларов и други.

Зад продукцията стои опитният екип на Dream Team Group, познат с работата си по хитовите сериали "Откраднат живот" и "Дяволското гърло".

Новата поредица "Лъжите в нас" е по идея на Христина Апостолова.

Режисьор и креативен продуцент е Павел Г. Веснаков, главни сценаристи са Елена Ермова и Дилян Павлов, главни оператори – Иван Вацов и Орлин Руевски, продуцент - Евтим Милошев./show.blitz.bg

Коментирай