logo

Опа! И Гери-Никол блесна с нов нос СНИМКИ

Опа! И Гери-Никол блесна с нов нос СНИМКИ

Манията по ринопластиката напоследък взима сериозен връх в родните шоу среди, след като щафетата през 2019-та поведе поп фолк дивата Преслава, която и до днес отнася як хейт за променения си външен вид.

Ето, че и тийнсензацията Гери-Никол реши да не остава назад от колежките си в музикалния бранш, които до такава степен се видоизмениха, че в един момент вероятно ще започнат трудно да бъдат различими една от друга.

Ето как Гери-Никол вае "яката дупара" СНИМКИ 18+

Напоследък Гери обикаля екзотични кътчета от света, където релаксира щедро и демонстрира сексапила си. На скорошните й снимки в социалните мрежи обаче, блондинката демонстрира не само "яката си дупара", но и чистак новото си носле.

Първи промяната, разбира се, отчетоха феновете на младата певица, които останаха същисани от решението й да се подложи на подобна корекция. Според някои от феновете на изпълнителката - ринопластиката й придава по-свеж вид, други обаче са възмутени от промяната и я иронизират, че след носа, трябва да си коригира и задните части.

Гери-Никол заби ново гадже! Хвана се с...

За всеобща изненада неотдавна и колежката на Гери-Никол - Дара прояви интерес към ринопластиката, макар нейното решение изобщо да не е ясно засега.

Гери-Никол вае топ фигура за лятото, няма да повярвате как... СНИМКИ

"В социалните мрежи филтрите, които може да ползваш за снимки, толкова те променят, че ставаш пристрастен. Аз също се подведох и започнах да си мисля колко хубаво би било да си направя носа по-малък. Трябваше да проведа един сериозен разговор със себе си, който звучеше така - "Трябва да си смалиш носа!", а другото ми Аз казваше - "Не, не трябва, носът ти е супер!", споделя в профила си Дара./show.blitz.bg

Коментирай

Горките

Горките 28.05.2021 18:41

Тия наште селянки, още не са разбрали че селфитата уголемяват носа поради перспективата и близостта до камерата. Нямат ясната представа че носът им не е толкова голям и след като го смалят ненужно с ринопластика, стават Майкъл Джексън.