Гери-Никол заби ново гадже! Хвана се с...

Гери-Никол заби ново гадже! Хвана се с...

Гери-Никол отново се носи на гребена на любовта, гласи една от най-пресните светски клюки у нас. Тийнсензацията даже заминала на пътешествие в Дубай с новия мъж в живота си. 

Макар да не говори на тази тема, за всички е ясно, че от близо половин година е разделена с ММА-боеца Даниел Илиев, който доскоро смяташе за любовта на живота си и е първият мъж, който официално афишира в публичното пространство. Бързо й се насити, след което я заряза заради дъщерята на бившия министър на вътрешните работи Младен Маринов. 

Гери-Никол вае топ фигура за лятото, няма да повярвате как... СНИМКИ

Гери-Никол смени ММА боеца с нов! Вижте с кого се натиска на тайно парти... ВИДЕО

Любовните рани на Гери бързо са зазравели и вече е намерила достоен заместник на бившия си, който, според запознати, само я използвал за слава и пари. Клюката гласи, че Гери е омаяла младеж, чието семейство се занимава с пътно строителство. 

Близки до певицата издават пред БЛИЦ, че двамата са много щастливи, но категорично отказват да афишират публично връзката си. След провала на предишната си връзка и негативите, покрай нея, Гери се зарекла, че няма да пзоволи на никой мъж в бъдеще да се възползва от славата й./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Ddd

Ddd 19.04.2021 9:43

И ОТ ТАЯ ПЕВИЦА НЯМА ДА СТАНЕ. ДУБАЙ , МУБАЙ И СНИМКИ В ИНСТАГРАМ. ТРИ ПЕСНИ НА СРЪС И СМЕ ТУРБО ЗВЕЗДА .ЖЯЛКАТА ДЕИСТВИТЕЛНОСТ В БЪЛГАРИЯ

Мод

Мод 19.04.2021 11:36

Просто новоя мъж на живота и "празнува" зад яката дупара.

Hazarta

Hazarta 19.04.2021 16:32

Стига с тая парцалена.

ха ха Хо

ха ха Хо 19.04.2021 22:10

Табуретка...кичозна.

Петко

Петко 20.04.2021 14:23

Нов Х.. ще пори дупарата.

Васко

Васко 20.04.2021 23:40

Кокоши гъз!