Окрадоха нагло Албена Михова в Палма де Майорка! (СНИМКИ)

Окрадоха нагло Албена Михова в Палма де Майорка! (СНИМКИ)

Вместо да се радва на прекрасните слънчеви лъчи и да релаксира в Палма де Майорка, Албена Михова се тресе от нерви след много неприятна случка.

Крадци свиха най-нагло телефона на комедийната актриса по време на почивката й в Испания, пише "Телеграф" а тя разбра за липсата му малко след това и моментално се оплака в социалните мрежи.

"Откраднаха ми телефона! Моля всички приятели да ми пратят телефонните си номера на лично съобщение",написа актрисата в профила си, а малко след това добави с осезаемо гневен тон: 

"Писах, че ми свиха телефона и нямам на никого контакти. Благодаря на всичките 8 човека, които го разбраха и се свързаха с мен".

Албена не уточнява как точно се е случила кражбата, но по всяка вероятност са задигнали телефона й, без да усети, а липсата му е била забелязана по-късно.

Това обаче е и една от причините актрисата да реши никога повече да не посещава Испания.

„Най-малко бих стъпила в Испания. Въпреки че ми беше мечта да отида там, защото имах чувство, че нещо ме дърпа, но вече не. Наскоро бях в Палма де Майорка и ми се случиха много лоши неща.

Първо там престъпността е много висока, нещо, което ме отблъсна – обраха ме. Не основно, но нещо, което бе достатъчно да ме срине. Отидох на почивка, но всъщност не си починах", допълни историята Албена Михова./show.blitz.bg

Коментирай

Галина

Галина 13.06.2019 13:36

Голяма трагедия, няма що. Нито е първата, нито е последната, но никой не занимава околните с откраднат телефон. Кой и е виновен, че е спала.

taka e

taka e 13.06.2019 14:34

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2HKWzdH

@@@€€€

@@@€€€ 13.06.2019 16:52

Ами, да и е за урок... !!Да не зяпа "кат турист" а после да пише че имало голяма престъпност!! Тя престъпноста може да е дошла със същият полет..... Така казват майоркинците !!!!!!!

намерила къде да отиде...

намерила къде да отиде... 13.06.2019 20:17

там е пълно с арабски резаци и черна измет от африка.

Травел

Травел 13.06.2019 23:25

Във Турция по ша е мехлем или Гърция Хич да не идва тук. Тук е за богати немци и англичани В Майорка и без нея е хубаво Хахаха

Деси

Деси 14.06.2019 22:56

Миналият месец ми откраднаха телефона точно в Палма докато бях на почивка, хубаво изкарване дори и с перипетии, случва се навсякъде.