Обрат в живота на Мария Цънцарова! Със съпруга й решиха да...

Обрат в живота на Мария Цънцарова! Със съпруга й решиха да...

Колеги на новата водеща на сутрешния блок на bTV – Мария Цънцарова издават, че била на върха на щастието от възобновения семеен живот. Доброто й настроение личи и от малкия екран.

Твърди се, че Цънцарова никога не е спирала да обича половинката си Симо, който е ученическата й любов. Именно той бил най-голямата й oпора в преследването на кариерните й цели.

В един момент обаче започнало да му идва в повече тя да е вечно на работа, а той да се чуди как да се справи с двамата им синове на 6 и 4 години. Тъй като нямат баби в София, можели да оставят понякога момчетата само на семейни приятели.

Поради тази причина грижите за момчетата падали основно върху плещите на Симо, който също има успешна кариера – върти частен бизнес в сферата на компютърните технологии. Напоследък се чудел как да смогва с грижите за децата и това била една от причините за обтягането на отношенията между съпрузите. Стигнало се дори до там, че Цънцарова захвърлила брачната си халка, пише "Уикенд". 

И макар през лятото да се заговори, че се е развела, тя няма друг мъж до себе си. В малкото си свободно време се срещала само с приятелките си Надя Ганчева и Марина Стоименова, с които често си правят женски партита и пътешествия. Тъй като и Симо й останал верен, това улеснило до голяма степен събирането им отново.

Цънцарова дори се похвалила пред колегите си, че е заедно със съпруга си и изживяват нещо като втори меден месец. Макар бракът им да е сключен преди 9 години, връзката им е още от ученическата скамейка. Първият им син се ражда през 2017 г., а вторият – през 2019 г. И през двете си бременности, Цънцарова е на работа до последния възможен момент и се връща обратно едва година след раждането. До момента не е показвала в публичното пространство нито снимка на съпруга си, нито на децата си./show.blitz.bg

Коментирай

Стефан Попов

Стефан Попов 14.10.2023 11:54

Дано да и измре цялото семейство на тази продажна пачавра!СМЪРТ!

Roko

Roko 14.10.2023 12:51

Дано пред мажа до не върти ръцете безцелно, по принцип е глуповата, но с късмет

Kolko

Kolko 15.10.2023 0:28

Колко трябва да си зле, за да си съпруг на тази малоумна, психосоматична Джаба! Грозна, сбръчкана и некомпетентна по всичко, но на първа линия да изказва мнение! Озлобена, с изкривен от злост мутра..всеки ден, всеки час! Какъв ли изтрит намазан с гоФна чехъл може да я търпи....

премествам Го

премествам Го 15.10.2023 2:45

Причината е ясна. Отново и требе "подкрепа" за да си изплете нова кошничка. Използвачка. А иначе ужким било любоОФ!

Дара

Дара 15.01.2024 14:47

Много неприятна жена! Нахална, с големи претенции! Службогонка готова на всичко за кариера! Горкия и мъж! Как я търпи?