logo

Обрат! Сашо Кадиев заряза и любовницата, поиска прошка от... СНИМКА

Обрат! Сашо Кадиев заряза и любовницата, поиска прошка от... СНИМКА

Тв водещият и актьор Сашо Кадиев преживя много трудна година, изпълнена с различни обрати. Синът на Катето Евро се залюби с непознато момиче и сложи рога на своята съпруга. 

Това решение на Сашко не се понрави на майка му, която не спира да му говори колко е важно да съхрани семейството си цяло. И явно е успяла, тъй като Кадиев и Таня са пак заедно. 

Забавният актьор е взел под внимание забележките и препоръките на майка си и е поискал прошка от жената до себе си, която е и майка на дъщеря му. Катето я убедила, че трябва да прости тази изневяра и да продължат напред като семейство. 

Виждаме ги заедно на морето, където съживяват любовта си. А Сашо е наследил лудостта  на своята майка Екатерина Евро, запазил е в себе си детското, от което най-щастлива е неговата дъщеричка. 

Пореден обрат за Сашо Кадиев, вижте с кого е в момента на морето СНИМКИ

Оказа се, че Кадиев обожава да си играе с малката и непрекъснато измисля забавни игри, в които и той се вдетинява./show.blitz.bg

Коментирай

бонго

бонго 01.09.2020 10:31

много геюве станаха напоследък

Геле

Геле 01.09.2020 11:34

Аре бе!!!

серена

серена 01.09.2020 16:08

е х тоз михлюзин инак кой ше му пере миризливите чорапи, с една тениска изкарал две седмици, а гашите му от бели станали жълти, удрящи вече към оранжево

катя

катя 01.09.2020 19:58

на мама сина който без мама е пълна нула

Цветан

Цветан 06.09.2020 12:56

Тя и жена му бие търлъка убеден този кливоч не е в час