Обраха Владо Пенев в Испания, оставиха го без паспорт и банкови карти!

Обраха Владо Пенев в Испания, оставиха го без паспорт и банкови карти!

От седмица екскултурният министър Владо Пенев е на почивка в чужбина заедно с куп родни знаменитости, сред които Юлиан Вергов, бившата му половинка Ирина Ялъмова, Теодора и Стефан Духовникови, Евтим Милошев и съпругата му Христина Апостолова, Захари Бахаров и жена му Диана Алексиева, както и Марта Вачкова.

Самият актьор сподели в социалните мрежи, че това е най0хубавата екскурзия, на която е бил някога. Както казват обаче старите хора: "Много хубаво не е на хубаво". Наред с хубавите преживявания и незабравими емоции, брадатият актьор ще запомни тази дестинация с доста неприятна случка. 

Юлиан Вергов направи нещо невиждано в Испания... СНИМКИ

Марта Вачкова искала да убие жената и детето на Владо Пенев

В един от градовете Владо станал жертва на нагъл обир. "Най-хубавата екскурзия! Въпреки че в Гренада ми откраднаха паспорта, личната карта и всички дебитни и кредитни карти! Благодаря на всички замесени за търпението, че не позволихте тази случайност да ни развали настроението и празничността, че се смяхме толкова много и се забавлявахме заедно. Обичам ви!", сподели Пенев. 

Напоследък Пенев е станал много деен в социалните мрежи и споделя с виртуалните си приятели всяка своя крачка. Той направи почитателите си съпричастни с екскурзията, към която се отправи с най-добрите си приятели от актьорските среди./show.blitz.bg

 

Коментирай