Няма да я познаете! Мегз претърпя пълна метаморфоза СНИМКА

Няма да я познаете! Мегз претърпя пълна метаморфоза СНИМКА

Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз е претърпяла пълна метаморфона и дори най-близките й приятели не успяха да я познаят на последната снимка, която звездата от град Раковски сподели в социалните мрежи. 

Тя напусна България преди няколко години, след като бе уличена в грозни схеми и укриване на данъци, а по всичко личи, че в Дубай се радва на лъскав живот. Но явно е решила да приключи и с досегашната си визия и да покаже една нова Мегз, която никой да не може да разпознае. 

"Толкова много различни елементи живеят в мен. Много от тях са противоположни, крайности и назад в миналото са се борили помежду си. Само когато успях да ги обединя всички, притежавах собствената си сила, моето вътрешно единство е моя вътрешна сила", написа Мегз под най-новия си кадър в Инстаграм, на който позира с новата си червена коса. 

Червеният тон на косите й подчертава много добре нейните черти. Някои фенове оприличиха участничката от ВИП Брадър с червенокосата Пам от Ергенът, но с десетки килограми по-малко./show.blitz.bg

 

Коментирай