Няколко дни Владо Карамазов разнасял К-19 и отказвал изолация, а заразените от него са...

Няколко дни Владо Карамазов разнасял К-19 и отказвал изолация, а заразените от него са...

Броят на заразените с К-19 в България расте значително, а светлина в тунела все още не се вижда. И няма как да бъде по друг начин, след като хората се оказахме безотговорни към собственото си здраве и това на околните. Типичен пример за неспазване на мерките дава актьорът Владо Карамазов. 

Звездата от "Откраднат живот" и "Дяволското желание" се изкара истински герой, тъй като не си е направил реклама с болестта и не ходил по предавания да разказва, запазил всичко в тайна. В момента, в който се оправи, нещата съвсем се промениха и той започна като всички, които плюваше преди това, да обяснява как е протекла при него болестта. 

Оказа се, че няколко дни той проявява симптоми, но не се затваря вкъщи. Пренебрегва препоръките на специалистите, които съветват при проява на някакъв симптом бърдо да се тества човек и да се самоизолира, докато е убеден в своето здравословно състояние. 

Вижте при кого и като какъв започна работа Владо Карамазов

„Един ден ме стегнаха гърдите в рамките на 5 минути. Пих лекарство и мина. Не обърнах внимание на този симптом. След 2 дни ме заболя много силно главата. Пих лекарство и пак ми мина. Няколко дни по-късно след тренировка ме втресе. Реших, че съм настинал, защото започнах да говоря на нос. Предстоеше ми представление и се обадих на колегите, за да обсъдим какво ще правим. На следващия ден си направиха тест и излезе положителен. Изпаднах в голям стрес. Мислих си, че сега ще спра да дишам”, съвсем спокойно разказва Карамазов как няколко дни се е разхождал и е предавал заразата на случайни хора. 

Той сподели, че истинските последствия са дошли след отрицателния тест.  „Имах проблеми със синусите и се наложи да пия антибиотици. Загубих обоняние за 2 седмици. Дори ядох развалена тиква, без да разбера", коментира актьорът.

А сега ясно е видял ефектът от разгласяването на болестта при всички популярни личности и у нас и е решил също да се възползва, но изтъквайки се като най-големия герой в страната./show.blitz.bg

Коментирай

Някой

Някой 21.12.2020 11:42

Поредният идиот е този палячо ! ...

Странно....

Странно.... 21.12.2020 15:07

Не сподели ли с Костадинка? Той/тя е корифей в тази област, виждаме резултатите... А толкова те харесвах като актьор.

Нели Чеснарова

Нели Чеснарова 22.12.2020 15:13

Първо научете филма в който е участвал, пишете че е участвал във филма,, Дяволското желание'' а не е такова заглавието а ,, Дяволското гърло'' излагате се. Жалкото в България е че всеки критикува другите а не оглежда себе си. А би било по правилно да прави това от което разбира.

Крачун, маймуно мръсна

Крачун, маймуно мръсна 23.12.2020 1:45

Абе този жълт парцал (Близззз на Пееффски пърдяла) няма ли да го закрият

Един

Един 23.12.2020 3:53

Абе обикновен Капутчо

Наталия

Наталия 23.12.2020 6:35

Жалко,че се опитвате да правите сензация от измислени истории - вие дори не сте гледали това, което коментирате. Изключително ниско,некадърно и некомпетентно ниво "журналистика"

Shrek

Shrek 23.12.2020 10:52

Хич не е необходимо да се гледа каквото и да било с този кретен. Достатъчно е да знаете, как се отнасят педе....тите с болестта