Новото дупе на Николета Лозанова предизвика нещо страшно в мрежата... ВИДЕО 18+

Новото дупе на Николета Лозанова предизвика нещо страшно в мрежата... ВИДЕО 18+

Новото дупе на Николета Лозанова предизвика аблсолютен двоен ефект. Хем смая със съвършените си извивки, хем провокира редица коментари - и с положителен, и с не толкова одобрителен акцент.

Както знаем обаче, щом нещо се коментира, значи има защо. А и плеймейтката отдавна е разбрала, че лоша реклама няма. Нещо повече - даже се забавлява на тези, които я заливат с хейт. А в случая, новата й интервенция нямаше как да не предизвика подобна ситуация.

Николета Лозанова проговори за операцията на дупето си СНИМКИ 18+

"Мина ѝ модата и на нея, та започна да си прави корекции", пише потребителка в нета по адрес на Николета Лозанова. "Отвратително е това боди. Не те ли е срам?", пише друга последователка на Ни Ло, която очевидно не е съгласна с избора на тоалет.

"Дупето й вече е съвършено, всеки би искал такова,ама не си признава", защитава я пък друга потребителка. За да извая до такова съвършенство и изцяло задните си части, Николета прелетя от Париж в Истанбул.

Зад този си вид обаче, Лозанова си има и адекватна причина. Любимата на Николай Михайлов организира тайно парти на бранда си, а на събитието присъстваха лично Азис, Ина Гаярно и Кондаков. Събитието се проведе в луксозен столичен бар.