Николета Лозанова зашемети с новото си дупе СНИМКИ 18+

Николета Лозанова зашемети с новото си дупе СНИМКИ 18+

Задните части на Николета Лозанова се превърнаха в много обсъждана в социалните мрежи тема в края на миналата година. И ето, че в началото на тази интервенцията е вече факт, а крайния резултат е повече от впечатляващ.

Ни Ло реши да легне под ножа, за да оформи седалището си така, сякаш е тренирала много активно всеки ден точно тази зона месеци наред. Навръх Нова година плеймейтката показа как изглежда вече отзад в ефектна рокля.

Николета Лозанова проговори за операцията на дупето си СНИМКИ 18+

Николета Лозанова влуди със сексапил в Париж за РД ВИДЕО

Подобен кадър, но по-близък, Николета качи и на стори - и тук положението е доста по-нагорещяващо, защото роклята я няма, а тя позира полугола пред огледалото.

Преди време моделката отговори на десетки въпроси, свързани с операцията. От отговорите стана ясно, че не става въпрос за импланти, а за собствени мазнини, които са изсмукани от проблемните ѝ места - паласките. 

Николета призна, че подобен резултат би отнел години тренировки, а тя самата не си падала по спорта особено. Въпреки това се закани, че от края на януари ще е стриктна, за да запази постигнатия от операцията резултат./show.blitz.bg