Ново бебе в "Откраднат живот"

Ново бебе в "Откраднат живот"

Актьорската двойка Алек Алексиев и Яна Титова са станали родители за втори път, разбра репортер на "ШОУ". 

Новото попълнение в семейството им е момиченце и се казва Хана. Първото им дете също е от женски пол и носи странното име Ая. Родителите много искали и второто да е момиче, тъй като Ая настоявала затова. 

Взривяващ двоен финал за „Откраднат живот” и „Дяволското гърло”! (СНИМКИ)

Алек се прочу покрай първия сезон на "Откраднат живот" с главна роля, но след като се разплете историята с неговия герой той напусна сериала. 

След като прекара известно време в Англия, семейството отново живее е България. Тя разказа, че докато са били на Острова, ѝ е липсвала свободата, която има в България - това, че може да направи много неща в един ден, както и това, че говори на собствения ѝ език. У нас не ѝ харесва, че хората са груби помежду си, както и целият хейт, който се излива в социалните мрежи и това, че всеки може да коментира всичко.

За Яна 2018 година е била много важна и в професионално отношение. Тя засне първия си пълнометражен филм "Доза щастие", който ще излезе в края на 2019 година. Тя е заснела и първия си музикален клип и първия си сериал./show.blitz.bg

 

Коментирай

рррее

рррее 20.05.2019 0:54

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук ! Нужен е минимален депозит от 10 евро!Вчера спечелих 1772 евро ! https://bit.ly/2vGdh7g