Нови разкрития: Оказа се, че детронираната Мис България Елизабет Кравец дължи 20 бона на... СНИМКИ

Нови разкрития: Оказа се, че детронираната Мис България Елизабет Кравец дължи 20 бона на... СНИМКИ

Скандалът с отнетата корона от българката с украински корени Елизабет Кравец се разраства сериозно, а наскоро стана ясно, че красавицата сама си е виновна за тези последствия.

"Много трудно взехме това решение", споделя Ирина Папазова, която притежава търговската марка пред "Галерия". И добави с категоричност: 

Тежка корона: Ето как Ирина Папазова постави на място Мис България Елизабет Кравец

"Аз съм тази, която може да й разреши или забрани да ползва тази марка. Вече й е забранено да се именува с титлата "Мис България". По думите на Папазова, Елизабет има подписани договори и клаузи, които още не са изпълнени от нея. Освен това се оказа, че тя "от месеци не контактува с нас, просто защото не си вдига телефона".

"Разбрах, че ми е отнета короната от медиите. Със сигурност не го очаквах, защото след два месеца ще бъде "Мис България 2024", мислех, че ще си предам короната, всичко ще приключи хубаво, но не приключи по този начин", сподели пред медиите неотдавна Кравец. И допълни, че ще си търси правата по съдебен ред.

Избраха коя ще е новата Мис България, след като отнеха принудително короната на Елизабет Кравец

"Щом иска, да го направи, има това право", репликира я Ирина Папазова, която споделя също, че още първият й ангажимент е бил проблемен и тогава на нея й светнала червената лампичка. Елизабет започнала да си урежда сама сесии и да "работи частно".

Според Папазова възможно е причина за това й държане и абсолютното своеволие, което тя показвала, да е продиктувано от нейния нов приятел. Всъщност тя е в 12 клас, но в момента живее в Пловдив, откъдето е гаджето й Атанас Пелтеков.

Елизабет Кравец отвърна ударно след отнетата титла: Аз съм Мис България и ще...

"Напълно вероятно е той да й дава подобни съвети", твърди още Папазова.

Красавицата, в чиито вени тече смесена кръв се е залюбила с инфлуенсъра, влогър и спортист, познат в социалните мрежи като Hyper Kong. Атанас, който се занимава със създаване на видео съдържание, има над 350 000 последователи в интернет.

Нападнаха Мис България Елизабет Кравец, тя призна нещо много интимно

Освен това е и създател на собствена марка дрехи, набираща все по-голяма популярност. Инфлуенсърът е със завидни финансови възможности и живее в огромна къща в Пловдив. Автомобилите в гаража му са на стойност няколко милиона лева.

"Пращал съм й съобщения, в които съм й казвал, че ако не спазва задълженията си съм длъжен да я уволня. Всичко беше ясно и тя го знаеше. Сега ни дължи неустойки, ние на нея 3000 евро за изпълнен ангажимент, а тя на нас около 20 000 евро", заяви лицензодържателят на конкурса Гаел Бонел Санчес./show.blitz.bg

Коментирай