Тежка корона: Ето как Ирина Папазова постави на място Мис България Елизабет Кравец!

Тежка корона: Ето как Ирина Папазова постави на място Мис България Елизабет Кравец!

Скандалът, който съпроводи неизбежно отнетата титла на Мис България Елизабет Кравец, продължава да ескалира и да провокира коментари в публичното пространство. Съвсем друг фокус обаче внася мнението на Ирина Папазова, която е собственик на правата за елитния моден конкурс у нас.

Думите й, публикувани в пост в социалните мрежи, са директни и вече предизвикват дискусии в социалните мрежи. А как ще отвърне, ако го направи изобщо, самата Елизабет Кравец, предстои да разберем в следващите дни.

Елизабет Кравец отвърна ударно след отнетата титла: Аз съм Мис България и ще...

А ето и какво гласи поста на Ирина Папазова във фейсбук:

"Във връзка с това интервю, искам да кажа и аз на следващите участнички, че наистина трябва да внимават с подводните камъни, най-вече с най-големия -тънките сметки!

Която си мисли, че ще дойде на Мис България да вземе короната само за да си оправи живота, сериозно ще се препъне! Както вече стана ясно! Ние не раздаваме корони за да си хванете богато гадже и не си играем на конкурс за принцеси!

Конкурсът Мис България е с 105 годишна история, малко неща в България могат да се похвалят с такава история, а от 35 години при нас. За този конкурс са дадени много време, сили, средства, пот и кръв, и повярвайте ми, след това няма как да дадем на някое момиче короната и тя да си прави каквото си иска, никакъв шанс!

Нападнаха Мис България Елизабет Кравец, тя призна нещо много интимно

Затова да внимавайте, когато се явявате! Неслучайно първото нещо, което ви питат, е дали короната е тежка! Неслучайно обясняваме, че не е достатъчно само красота да си Мис България. Красиви момичета, колкото искаш! Мис България е една голяма отговорност!

Отговорност към организатори, отговорност към спонсори, отговорност към клиенти, отговорност към медии, отговорност към социални каузи, отговорност към много момичета, на които ставаш идол. В някои държави Миските нямат право дори да се женят и забременяват две години след конкурса.

Така че, скъпи момичета, внимавайте с подводните камъни!

Ето какви мъже си търси Мис България 2023 Елизабет Кравец

Използвайки този пост, искам да конкретизирам и, че нямам нужда от договор да дам титлата Мис България, както и да я отнема. Тази така наречена титла, корона… е всъщност търговска марка и мога съвсем свободно да решавам кой и кога може да я ползва и кой не. Госпожица Кравец можеше да я ползва до 03.06, от тук нататък ще се ползва от Илияна Борисова, която и ще изпълни, неизпълнените от Елизабет ангажименти, като Мис България", завършва поста си Папазова./show.blitz.bg

Коментирай