Нови джуки: Крисия втрещи фенове със сочни устни СНИМКА

Нови джуки: Крисия втрещи фенове със сочни устни СНИМКА

Крисия навърши пълнолетие тази година, но това не променя нейната тотална неактивност в музикално отношение. Певицата не ходи по участия, не записва нови песни и определено не е известна с разбиващи хитове.

Е, не си я представяме да друса дупарата, подобно на Гери-Никол, на която ѝ става все по-трудно да бъде интересна и оригинална. 

 

18-годишната тийн любимка обаче е особено активна в социалните мрежи, което е нетипично за нея. Певицата иначе избягва да публикува често снимки и сторита в Инстаграм, но в последно време това се промени. Изпълнителката на "Детска планета" сподели ново селфи, което бе залято от комплименти, пише каналът vbox7.com. 

Докато едни обаче се кефят на любимата си певицата, то други се усъмниха за пореден път, че Крисия си е сложила хиалурон в устните. Доказателства в тази посока обаче няма никакви, а мненията са изцяло на база сравнения между новата снимка и други стари.

Факт е, че устните на Крисия изглеждат по-сочни, но ние смятаме, че не става въпрос за корекция, а по-скоро ъгъл на снимане и физиономия./show.blitz.bg

Коментирай

грозните слагат

грозните слагат 04.10.2022 1:57

пут*ите на устата си.

Бай Ху

Бай Ху 05.10.2022 11:56

Сега ша го смучи по- сочно.