Нова версия: Обвиниха и Юлиан Вергов за побоя над Диана Димитрова! СНИМКИ

Нова версия: Обвиниха и Юлиан Вергов за побоя над Диана Димитрова! СНИМКИ

Публикацията отпреди няколко дни на Диана Димитрова, от която стана ясно, че тя е станала жертва на физически тормоз, шокира всички. Моментално отприщи и серия от коментари и версии за случилото се.

След като преди няколко дни се спекулираше с името на актьора Емил Марков, с когото актрисата си е партнирала в сериала "Откраднат живот", ето, че и още един неин екранен партньор е под прицел - Юлиан Вергов.

Диана Димитрова побесня: Ще ми падне пердето и... СНИМКА

Според тиражирана информация, потвърдена от актьори, продуценти и оператори, които са в течение на драмата, именно Вергов е човекът, причинил този ужас на колежката си. "Оказва се, че този случай е доста известен в гилдията и почти няма човек, който да не е наясно с него. Всички хора, с които разговаряхме по темата обаче, правят изричната уговорка, че сюжетът е малко по-особен и ще е леко прибързано към името на Юлиан Вергов да бъде автоматично прикачен етикета "бияч на беззащитни жени", пише "Уикенд".

Ето коя певица призна, че е била пребита като куче, подобно на актрисата Диана Димитрова СНИМКА

От изданието уточняват, че са правили неколкократни опити да се свържат с Диана Димитрова за коментар, но не са я открили, а телефона на Вергов е бил изключен. Твърдят още, че той вече даже си е наел адвокат и в най-скоро време ще даде обяснения за жестокия побой, който е нанесъл на колежката си.

Припомняме, че Диана Димитрова влезе в образа на д-р Зорница Огнянова в "Откраднат живот" и бързо се превърна в любимка на зрителите. Нейната героиня се влюби в доц. Банков (Юлиан Вергов). Все още не става ясна причината за побоя, за който актрисата твърди, че е стискала зъби цели пет години, преди да се реши да покаже снимки на насиненото си лице и ръка. Тя ги е пазила на стария си лаптоп, след като била брутално пребита на снимачната площадка от човек, с когото работела. Това станало пред свидетели – десетки колеги, които обаче, тогава не я защитили.

Както е видно, последиците наистина са шокиращи, а звездата споделя, че е търпяла грозното отношение към себе си в името на своята кариера, която тепърва прохождала. Затова и не е разкривала името на насилника си. Дали и за това не е дошло времето обаче, много скоро ще стане ясно.

Жестокият побой над Диана Димитрова се случва през пролетта на 2017 г., на снимачната площадка на "Откраднат живот", продуциран и излъчен по Нова телевизия, твърди още "Уикенд". И както често се случва, любовта от екрана се пренася и в живота.

По време на снимките на сериала, между Диана Димитрова и мачото прехвърчат флуиди. Двамата започват страстна връзка и зад кадър – нещо, което не е тайна за целия екип. Отношенията им са на приливи и отливи – личи си, че са подвластни на бурни емоции и ту са много влюбени, ту са скарани и си разменят язвителни реплики. Според някои живеят известно време заедно – нещо, което не се потвърждава от други източници.

Ето я Диана Димитрова като абитуриентка и с 20 кг. отгоре СНИМКИ

Докато за Вергов това е просто поредната мимолетна авантюра, Диана Димитрова хлътва по него. Така че когато Юлиан решава, че трябва да прекратят отношенията си, нашумялата красавица не е съгласна. Тя не може да се примири, че е отхвърлена и започва да се държи предизвикателно, подхвърляйки му неприлични намеци и директни обиди пред целия екип, пише изданието.

"Юли, ти май вече нямаш интерес към жени. То за теб отдавна се говори, че си минал на другия бряг. Май ще излезе вярно”, казва му веднъж Диана Димитрова, и то пред 20 души от екипа. Вергов реагира остро, но все пак запазва самообладание. Подобни язвителни бележки обаче стават ежедневие и вгорчават атмосферата в продукцията.

"Диана се фиксира в него. Очевидно беше хлътнала и си мислеше, че ще създаде семейство с Юлиан. По това време той правеше опити да се събере със съпругата си, с която бе разделен. Диана обаче се ядоса и се свърза с нея. Разказа й за авантюрата си с него и я помоли да ги остави да се насладят на отношенията си. След този случай, Вергов беше бесен и дори искаше да преустанови работата си в „Откраднат живот”, за да не я вижда", разказва пред седмичникът човек от екипа.

Междувременно, докато е имал връзка с колежката си, Юлиан я запознава с 15-годишната си тогава дъщеря Алина. Диана Димитрова пробва нова тактика – да накара таткото да се върне при нея чрез детето. Започва да търси контакт с момичето и да я манипулира. Казва й, че иска да се грижи за нея и тя трябва да положи усилия да убеди баща си, че тя е любовта на живота му. Подарява на девойката свои дрехи и бижута.

Бесен от факта, че въвлича дъщеря му, Юлиан Вергов решава да говори с колежката си. Крещи й да не доближава Алина, защото ще я даде под съд. Категорично й забранява да търси момичето по какъвто и да е повод, както и да прави опити да говори с жена му. "Ще издам ограничителна заповед, това е тормоз над мен и семейството ми", отсича Вергов.

Диана Димитрова зашемети в този вид СНИМКИ

Именно заради тийнейджърката всъщност се стига и до побоя над Диана Димитрова, който се разиграва пред куп свидетели – почти целия екип на "Откраднат живот". В кулминацията на поредния скандал, твърдят свидетели, Вергов внезапно започва да крещи: "Какво каза? Ти си луда, бе, боклук такъв! Не смей да доближаваш детето ми! Ще те убия! Ще те размажа" и връхлита върху Димитрова, нанасяйки й жестоки удари с юмруци. На момента хора от екипа скачат в опит да го озаптят, но Юлиан е като побеснял, целия зачервен от гняв и не спира да я налага. Според очевидците на свадата, тя също не му е останала длъжна, и го е ударила няколко пъти, като даже от одрасква с ноктите си по лицето, така че бузата му е разкървавена.

След като успяват да ги разтърват, Юлиан Вергов разказва пред колегите си, че Диана му е прошепнала: "С теб не се получи, но не заставай между мен и Али. Ако поискам, ще я имам и нея!", правейки вероятно някакви сексуални внушения. Именно това изкарва от равновесие актьора и става причина да й посегне. 

Всички са втрещени от побоя на снимачната площадка, но никой не заема страната на Диана Димитрова, защото очевидно смятат, че агресията е провокирана. Целият екип на сериала е на мнение, че тя не е спирала да дразни колегата си, да го преследва и да го подлага на емоционален шантаж. Не е ясно и защо актрисата не си вади медицинско свидетелство.

Диана Димитрова полудя от радост! Става Ирина от "Тютюн" СНИМКА

"Наложи се продуцента Евтим Милошев да говори с нея. Той категорично зае страната на Юлиан Вергов, както и по-голямата част от хората от екипа", цитира източникът си "Уикенд".

В крайна сметка, ако вината на Юлиан Вергов се докаже, го грози сериозно наказание. Той рискува и до две години затвор. Към момента се знае само, че прокуратурата е започнала разследване, след като се е самосезирала заради шумния обществен отзвук. Диана Димитрова ще бъде разпитана и ако посочи името на насилника си, и той се окаже Вергов, показания ще бъдат снети и от него./show.blitz.bg

Коментирай

Той

Той 02.12.2022 11:33

Таа си е позната курва

кака сврака

кака сврака 02.12.2022 12:01

Боклука диана си го е заслужила,даже й е малко.

Капитан Петко

Капитан Петко 02.12.2022 12:09

Това курве сигурно го е лашкала половин София.Най лесно е да кажеш преди 10 години ме еваха и биха.Защо не го е казала тогава?Какво целим сега с това скимтене?Кариерата ли закъса?

хаха

хаха 02.12.2022 13:46

ама преди 5 години ме биха, а преди 10 ме еб@ха...

avtobus77

avtobus77 02.12.2022 17:46

На мен лично ми харесва когато набият канчето на някоя кифла.

думбалумба

думбалумба 02.12.2022 17:51

Пак хубаво, че не е участвала във филм с Алек Болдуин.

до хаха

до хаха 02.12.2022 18:33

Това ''хаха'' да не е хахото от кв.Лозенец ул.Кричим или със две думи Росен Геогиев Димитров-Тираджиата от Холандия...само той е ял бой от ''колегите'' си.....но за какво тъй и не стана ясно.....????

Човек

Човек 02.12.2022 23:58

Ако това е вярно, значи малко я е бил.

Олелеееее

Олелеееее 03.12.2022 0:28

Ако всичко това е вярно,тази е л у д а за връзване !!!

1001 нощ

1001 нощ 03.12.2022 2:04

Снимка се докарва с грим, или с фотошоп. Не може да служи за доказателство. Медицинско трябва. Но тя няма такова.

A".T...ILA

A".T...ILA 03.12.2022 2:05

Че мене A"....T.I..LA всеки ден ме ебе комшийското магаре ама аз не се оплаквам щото ми е кеффффф.

Газ

Газ 03.12.2022 2:09

глава затрива!

Не виждате ли

Не виждате ли 03.12.2022 2:13

че това е сценичен грим.

Цвете

Цвете 03.12.2022 7:05

Тази е много опасен нарцист - не умее да губи, преследва до дупка и манипулира общественото мнение. Тя самата трябва да бъде затворена.

.лиса

.лиса 03.12.2022 9:01

Тогава е мълчала заради кариерата си,а сега като си отвори устата ще я запазили ли!Болката на такива жени не е от побоя, те са мазохисти обичат да ги бият и да ги чукат,а от това , че тя не е победила, ако сега ѝ повярват че не е виновна ще се повтори с друг.

Диана

Диана 03.12.2022 9:26

Би ма, спа с мен, но ме заряза. Искам и аз известност.

Чочо

Чочо 03.12.2022 9:41

А за нанесени психически страдания няма ли наказание?преди няколко години тя жестоко нарани и докара почти до самоубийство Калин Терзийски,е,дошло е време да си плати.Закона на кармата

dich

dich 05.12.2022 10:27

А ето и у нас ,челен холивудски опит,като елемент на джендъризма.Там е заровено кучето,не в пострадалата артистка и то ако е вярно.

dich

dich 05.12.2022 10:28

А ето и у нас ,челен холивудски опит,като елемент на джендъризма.Там е заровено кучето,не в пострадалата артистка и то ако е вярно.