Нов обрат при Диляна Попова и Асен Блатечки, появи се заедно във... СНИМКИ

https://show.blitz.bg/vip/nov-obrat-pri-dilyana-popova-i-asen-blatecki-poyavi-se-zaedno-vv-snimki Show.blitz.bg
Нов обрат при Диляна Попова и Асен Блатечки, появи се заедно във... СНИМКИ

Пореден обрат при Диляна Попова и Асен Блатечки. Тяхното вече изглежда като сапунена сага с (не)очакван край предвид честотата на промените. 

В момента двамата се водят разделени, но пък са заедно заради сина си Борил и то във Виена. Причината е рождения ден на наследника и. Заедно с тях е и сестрата на актрисата - Елиза, както и нейната дъщеря.

И Диляна Попова лъсна по цици СНИМКА 18+

Актьорът и моделката прекараха няколко дни като истинско семейство, забавлявайки се на различни атракции, но поне засега не са коментирали публично любовните си отношения, както и дали са решили да дадат нов шанс на връзката си.

Диляна Попова показа нов мъж, Блатечки е в миналото СНИМКА

От известно време насам се твърди, че изкусителната моделка има връзка със сериозен бизнесмен, но кое как се развива във времето, можем само да гадаем.

Припомняме, че любовната история на Диляна и Блатечки започна още по времето на снимките на сериала "Стъклен дом", впоследствие моделката забременя, а актьорът остави жена си Катерина Горанова и общата им дъщеря, за да заживее с новото си семейство. От този момент насам до ден днешен обаче, събиранията и разделите между двамата са като "добър ден"./show.blitz.bg

Горещи

Коментирай
6 Коментара
1212
преди 1 година

Ебаси дебелата свиня е тва дете.

Откажи
О,Господи
преди 1 година

Много дебел е сина и на Диляна общата.

Откажи
Верчето
преди 1 година

Бачо Васко черепа я пореше дилянчето кат риба

Откажи
Васа
преди 1 година

Промени се света изкриви се представата за семейство,основно женската част се е разпищолила до неузнаваемост....помисли си българино дали не трябва да хванеш сопата и както дедите ти са действали:" а решат да кривнат БОЙ и пак БОЙ доде им стигне акъла до тиквата" ....

Откажи
До Васа
преди 1 година

Како Васке, или каквото си там... Ами ако така се решават тези отношения, здраво място няма да остане нито при мъжете, нито при жените :) Дай да сложим цървулите като дедите ни и смело напред!

Откажи
Иван радоев
преди 1 година

Дебела свиня си ти и такава, ще си останеш - бедна, грозна, проста и световно неизвестна

Откажи