Николета Маданска изненада всички на Св. Валентин, вижте какъв подарък показа

Николета Маданска изненада всички на Св. Валентин, вижте какъв подарък показа

Вчерашният "Свети Валентин" донесе много радост за бившата спортна журналистка от bTV Николета Маданска, за която мнозина предположиха, че ще изпадне в дълга депресия след раздялата с Венелин Петков. Да, ама не! Дори точно обратното! Красивата блондинка цъфти от щастие!

Навръх празника на влюбените Маданска показа с какви уникални подаръци е била изненадана от най-важните мъже в живота си - своите синове Йоан и Мишо, а именно прекрасни "валентинки", с каквито май друг не се е похвалил в социалните мрежи. А къде е през това време таткото на децата - Венелин Петков, изобщо не става и ясно.

Ето го сладкото отмъщение на Николета Маданска към Венелин Петков!

Факт е, че откакто се разделиха, блондинката не е показала нито веднъж, че страда за него, въпреки че вероятно в началото е било така, защото Петков все пак е баща на децата й. Лошият му характер обаче, със сигурност бързо са изтикали на много заден план това усещане, особено пък с такива уникални подаръци за Деня на влюбените.

Маданска пак отряза Венелин Петков, той я моли за...

"Моите ВАЛЕНТИНКИ", е написала Николета под усмихнатите кадри, а от профила й може да стане пределно ясно колко точно е отдадена на децата си.

Припомняме, че раздялата между Николета и Петков се случи още миналото лято, когато блондинката напусна къщата му в Бистрица и отиде да живее при родителите си в село Лозен заедно с двамата си сина./show.blitz.bg

 

Коментирай

абе,

абе, 15.02.2023 12:48

Омръзнахте вече едни и също да мелите като прана мелница за ''лошия''Венелин и ''добрата''Николета Маданска.

дядо стефчо

дядо стефчо 15.02.2023 14:17

Тука по селата добре ги порим софиянките.

Анонимен

Анонимен 15.02.2023 15:15

Няма да остане да остане валат

Пилинцата от Бтв

Пилинцата от Бтв 15.02.2023 19:59

Двамата са си лика прилика.Родени един за друг.Лошото е , че изритаха този егоцентрик от Бтв и тя вече няма нужда от него. Скоро тази ще се върне на работа и ще хване друг началник да я пробутва.А този рогоносец ще подсмърча като гладно псе отстрани.

Като те започне дядо

Като те започне дядо 16.02.2023 3:15

три дни на ..р ще се оригваш и все за дядо ще питаш!

Ще получи

Ще получи 16.02.2023 3:24

от мен ..р в кафявата точка!

A З

A З 16.02.2023 17:18

Защо сте толкова гадни бе хора,какво да прави жената да се унижава ли....УВАЖЕНИЕТО Е ВЗАИМНО....така че дерзай Николета и не обръщай внимание на низшите.....

Барабата

Барабата 16.02.2023 19:12

Да идват на село ще ги порим яко ако им се иска

Ами,

Ами, 17.02.2023 9:39

До А З....Пише се нисшите и се изговаря по същия начин.