Николета Лозанова се обясни в любов на... СНИМКА

Николета Лозанова се обясни в любов на... СНИМКА

Името на Николета Лозанова винаги е предизвиквало небивал интерес и поведението й се следи изкъсо от нейните хиляди последователи. 

Тя много добре знае как да си играе с провокацията, но преди броени минути изля душата си в искрена благодарност и любов към един мъж, който не е Ники Михайлов. 

Изненада! Златка и Николета направиха нещо немислимо... СНИМКИ 18+

"Тати, честит рожден ден! Благодарим ти, че ни отгледа с абсолютна отдаденост, възпита ни достойно и ни се радваш с удовлетворение! Обичаме те и още дълги години ти желаем да се наслаждаваш на изграденото от теб", написа красивата брюнетка в личния си профил във "Фейсбук" за рождения ден на своя баща. 

Тя се гордее с него, но със сигурност и той изпитва такива чувства към дъщеря си, която успя да се превърне в най-коментираната личност в България. Отскоро Николета върти и успешен бизнес с козметика, а продуктите й се изчерпват за часове. Доволни клиенти пишат позитивни коментари на нейната стена и не спират да й благодарят, че благодарение на нея се чувстват по-красиви и желани жени./show.blitz.bg

Коментирай

Fani

Fani 05.06.2020 21:46

Брях козметика,що не знам световно известната козметика?

Гого

Гого 05.06.2020 22:55

и ни се радваш с удовлетворение! Преведете ми този израз!

since1912

since1912 06.06.2020 19:07

Беше прост газаджия,а на нИколетка и бъркаха в гащите в двора на уч. Алеко Константинов

Гошо

Гошо 30.09.2020 16:41

Ами удовлетворен е... Имал е за цел да сътвори точно това от дъщерите си човека. Постигнал го, та удовлетворен. А пък иначе няма лошо човек да има дъщери...