Изненада! Златка и Николета направиха нещо немислимо... СНИМКИ 18+

Изненада! Златка и Николета направиха нещо немислимо... СНИМКИ 18+

Златка Димитрова и Николета Лозанова поднесоха доста солена изненада на феновете си с това, което обявиха една след друга наскоро в социалните мрежи, където реакциите не закъсняха.

Двете изкусителки спряха с бизнеса с добавки, който лансираха доста активно до този момент и разочароваха мнозина, които се бяха зарибили по тях именно заради факта, че плеймейтките ги представляват. 

Черната Златка се подигра жестоко с ген. Мутафчийски СНИМКА

"Приятели, официално искам да съобщя, че вече нямам общо с хранителните добавки, режимите и сайта, в който те се предлагат. Аз съм максималист и професионалист и смятам, че човек трябва да дава на 100% себе си във всяко начинание. Както се казва една птичка пролет не прави.

Николета Лозанова: Прекалено съм скъпа за българските телевизии!

Когато се случи разминаване с екипа, резултатът, за жалост, е такъв", написа Златка Димитрова в социалната мрежа. А няколко часа по-късно и Николета Лозанова направи същото.

Красавицата обяви, че се отказва от линията бельо, която пусна преди две години. "Тайната съставка на моята успеваемост в живота е "отдадеността" и тъй като винаги се фокусирам в едно направление, сега мой единствен приоритет е козметичната ми линия @nlbeauty_official...

Вдигнаха ли тайна сватба Николета и Ники? СНИМКИ 18+

Поради разногласия относно качеството на продуктите взех решение да се оттегля от бранда. Решението ми е категорично и е въпрос на юридическо време да се спре използването на моите инициали", написа Ни Ло в профила си./show.blitz.bg